Jantar- Dziwnówek

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Jantar- Dziwnówek

Post autor: aniag »

Elu jak ja juz chce jechac :D
Awatar użytkownika
JoannaL1961
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2016 14:29
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: JoannaL1961 »

Jeszcze trzy tygodnie czekania :( Po Waszych opisach chciałabym już jechać. Do zobaczenia w Dziwnówku 21 czerwca :-)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09

Post autor: Fionka »

Za 3 tygodnie będziesz szczęściarą.Jeżeli będzie upał proponuje pokoik od wschodu.Wprawdzie od strony placu zabaw, namiotu rozrywki i placu ogniskowego ale za to chłodek i internet łapie w pokoikach.Jeszcze jedno , mały mankament na lato, czyli brak lodówek w pokojach dla kuracjuszy z ZUS ale wystarczy pogadać z komercyjnymi i użyczają . Suszarki do włosów dostępne w recepcji basenowej a do ubrań na balkonach.Radze zabrać jakiś składany leżaczek bo od 1 czerwca wypożyczenie doba 20 zł , parawany za friko, dzień na parkingu 15 zł.Pytałam o możliwość zaparkowania w sezonie u gospodarzy ale wszędzie obłożenie .Jak nie własny goście to sąsiedzi już dawno zaklepali .W Kamieniu tańsze sklepy a tylko 7 km.Pytajcie co chcecie wiedzieć a ja jak będę wiedziała to odpowiem.Cały czas jeszcze jestem duszą w Dziwnówku :roll:
Awatar użytkownika
JoannaL1961
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2016 14:29
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: JoannaL1961 »

Bardzo dziękuję za wyczerpującą informację. Szkoda, że nie spotkałyśmy się na tym samym turnusie. Może kiedyś :) Też będę zdawała relację na żywo. Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy :)
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Szczerze mowiac tez juz nie moge sie doczekac ,pociesza mnie tylko to ze jak Joanna juz wroci wszystko bedzie jeszcze przedemna.Jakos wytrzymaam do 27 lipca :D :kwiat:
Awatar użytkownika
Malgi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 cze 2012 22:04
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Malgi »

JoannaL1961 pisze:Jeszcze trzy tygodnie czekania :( Po Waszych opisach chciałabym już jechać. Do zobaczenia w Dziwnówku 21 czerwca :-)
Ja od jutra zaczynam rehabilitację dochodzącą, więc może trochę sprawniejsza pojadę do Dziwnówka. Martwi mnie ten drogi parking, ale jakoś chyba to przeżyję finansowo, najwyżej rzadziej będę sklepy odwiedzać. ;-)
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Magi a może zrezygnuj z podróży autkiem :lol:
Awatar użytkownika
peone56
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2016 23:19
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: peone56 »

Malgi ,Joanno będziemy na jednym turnusie w Jantarze , jak będziemy na miejscu i będziecie miały ochotę spotkać się to proszę o kontakt (numer telefonu przesyłam na PW ) Serdecznie pozdrawiam, do zobaczenia :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Malgi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

aniag pisze:Magi a może zrezygnuj z podróży autkiem :lol:
Nie ma takiej opcji! :-) Ja jestem "niespokojna dusza" - nie usiedzę zbyt długo w jednym miejscu - wędek tym razem nie zabieram, ale na jakieś grzyby na 200% się wybiorę. Nie wspominając o weekendach, które mam zamiar spędzić w ramionach ukochanej kuzynki, która mieszka nieopodal, ale zbyt daleko, żeby dojechać rowerem czy innym środkiem transportu. Zresztą ja tam jadę wyleczyć narząd ruchu - biodro i definitywnie odrzucić laskę (kulę) w kąt bagażnika. :-) Mam nadzieję, że spacery po plaży, pływanie w basenie i wieczorna "parkietoterapia" obok przepisanych zabiegów - uczynią CUDA. :-)
Awatar użytkownika
Malgi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

peone56 pisze:Malgi ,Joanno będziemy na jednym turnusie w Jantarze , jak będziemy na miejscu i będziecie miały ochotę spotkać się to proszę o kontakt (numer telefonu przesyłam na PW ) Serdecznie pozdrawiam, do zobaczenia :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Też pozdrawiam - będzie mi bardzo miło być w Waszym towarzystwie :-) :kwiat:
ODPOWIEDZ