Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No cóż tak czasami bywa ,że po tak długim okresie oczekiwania nie możemy z różnych przyczyń skorzystać z sanatorium
Sama tego doświadczyłam dwa lata temu (praca)
Szczawnica nie byłam ,ale ponoć piękna
I tak to bywa, dla mnie byłby to dobry termin i miejsce, to muszę po raz piąty kisić się w Ciechocinku , ale na złość NFZ-owi pomorskiemu mam letnią pogodę i dobrą współmieszkankę, bo zabiegi bez rewelacji, jedyny plus, to basen solankowy.
Witam:)
Zajrzałam przed chwilą w przeglądarkę i widnieje informacja iż skierowanie zostało zwrócone do lekarza w celu aktualizacji danych medycznych .
Na razie mam 16 mies. oczekiwania . Czy to znaczy że u nas w pomorkim od tego roku wszystkim odsyłają ? hm.