SZCZAWNO ZDRÓJ - SANATORIUM

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
kasia+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 cze 2014 20:14
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10

SZCZAWNO ZDRÓJ - SANATORIUM

Post autor: kasia+ »

Witam 0 może ktoś był i wie jak tam jest. czy są ośrodki -sanatorium z basenem ....
Roger47
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2016 12:20
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: SZCZAWNO ZDRÓJ - SANATORIUM

Post autor: Roger47 »

Niestety w Szczawnie nie ma sanatorium z basenem . Najbliższy basen miejski 40min spacerem w Wałbrzychu lub kilka przystanków autobusem
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Wczoraj wróciłam ze Szczawna gdzie byłam po raz kolejny. Mimo: poobijanych kubków, jednej małej łyżeczki na stole, ciągłego czekania na otwarcie stołówki , poprzecieranych chodników, braku ręczników (jeśli - to trzeba płacić 5 zł -duży, 3-mały) pobyt uważam za udany, jestem wypoczęta, zrelaksowana i mam nadzieję iż zabiegi okażą swoją zbawienną moc :D . Dużo jest tu infornacji odnośnie tego miejsca więc nie będę się powtarzać ale chętnie odpowiem na pytania , gdyby ktoś miał jeszcze takowe :) .Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 274 razy
Podziękowano: 139 razy

Post autor: GIENIA »

I tak trzymaj Zosia :lol: :lol: co tam kubek , co tam ręcznik ... w domu mamy porcelanę i jedwabie ... liczy się zadowolenie z pobytu :)
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

Zosia pisze:Wczoraj wróciłam ze Szczawna gdzie byłam po raz kolejny. Mimo: poobijanych kubków, jednej małej łyżeczki na stole, ciągłego czekania na otwarcie stołówki , poprzecieranych chodników, braku ręczników (jeśli - to trzeba płacić 5 zł -duży, 3-mały) pobyt uważam za udany, jestem wypoczęta, zrelaksowana i mam nadzieję iż zabiegi okażą swoją zbawienną moc :D . Dużo jest tu infornacji odnośnie tego miejsca więc nie będę się powtarzać ale chętnie odpowiem na pytania , gdyby ktoś miał jeszcze takowe :) .Pozdrawiam :kwiat:
W jakim sanatorium dokładnie byłaś? ;)
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

W Domu Zdrojowym :)
ODPOWIEDZ