A ja mam 20 miesięcy okres oczekiwania wpisany więc powinnam już mieć skierowanie a na weryfikację jeszcze się nie załapałamewiko pisze:Z mojego skromnego doświadczenia wiem , że czeka się dokładnie tyle , ile napisali. W każdym razie tak wynika z mojego wniosku i jego realizacji. Natomiast dziś rozmawiałam z koleżanką która ma wypisany czas oczekiwania.... 28 miesięcy. Tęsknię za czasami, kiedy na skierowaniu był wypisany okres oczekiwania 18 miesięcy. I wbrew pozorom , nie było to tak dawno temu ...
Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?
-
Dagna
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sie 2013 14:37
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 2 razy
Re: Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?
-
Bietka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
- Staż sanatoryjny: 14
Czas oczekiwania 20 miesięcy chyba wpisali przez pomyłkę bo w góry w 2014 roku czerwiec wpisywano 25 miesięcy. Jeżeli nic nie wpisałaś a dolegliwości sugerują morze lub niziny to termin jest ok. miesiąc 2 dłuższy, przynajmniej tak jest w mazowieckiem ,jak informują telefonicznie w informacji.
Bietka
Bietka
-
Dagna
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sie 2013 14:37
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 2 razy
Patrząc na nr w kolejce faktycznie musieli się pomylić. Jeszcze ponad 23 tysiące przede mną. Z tego co pamiętam klimaty górskie lekarz zaznaczył.We wrześniu zadzwonię o jakiś zwrot i już.
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
Dagna, 20 miesięcy oczekiwania to byłoby SUPER, teraz oczekujemy co najmniej 24 - 26 miesięcy. Ale skoro tak masz napisane na swoim skierowaniu, zawsze możesz zadzwonić do NFZ-tu i upomnieć się o swoje.....pozdrawiam.