Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Milenista .... szukaj na stronach organizatorów turnusów . Jest ich wielu . np .Krakowskie Centrum Wczasów Rehabilitacyjnych , Poltour Krosno , Polonus , Olimp .
Dzięki Gieni znalazłem kolejną "perełkę " Maxim Łeba w październiku poniżej 1000 zł i nawet 5 zabiegów dziennie,mam jakąś awarię i nie działa mi kopiowanie ale sporo gratisów do tego no no,znajde kolejne wkleje
milenista pisze:Dzięki Gieni znalazłem kolejną "perełkę " Maxim Łeba w październiku poniżej 1000 zł i nawet 5 zabiegów dziennie,mam jakąś awarię i nie działa mi kopiowanie ale sporo gratisów do tego no no,znajde kolejne wkleje
No to znajdź jeszcze AMBER w Kołobrzegu ... do kwietnia cena ok 1 000 zł ... a standard - sam zobacz
Wystarczy w google wbić temat.. turnusy rehabilitacyjne i są wszystkie ośrodki, które takie turnusy prowadzą, ceny i terminy. Orzeczenie o niepełnosprawności ułatwia załatwienie takiego turnusu, zaświadczenie o stanie zdrowia od specjalisty bądź od rodzinnego lekarza ( chodzi o to, że lekarz w ośrodku musi być zorientowany czy może takie a takie zabiegi przepisać ). Niektóre sanatoria chcą wniosek ale to jak się orientowałam wtedy, gdy chcemy korzystać z ulgi PEFRON. Jeżeli nie korzystamy można na koniec roku odpisać sobie od podatku w Urzędzie Skarbowym.
Proponuję skorzystać z usług organizatora turnusów rehabilitacyjnych Resurs z Wrocławia.Ceny są niekiedy niższe niż przy indywidualnym wyborze.Biuro bardzo prężnie działające .Zorganizowane grupy, wielokrotnie zapewniony dojazd do ośrodka.Posiadanie orzeczenia a co za tym idzie udział w turnusie który musi trwać min. 14 dni aby miał taki status powoduje zniesienie ośmioprocentowej stawki PODATKU.