Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dłoni

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Mask
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2013 10:40
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dło

Post autor: Mask »

sergio_1 2 3 4 pisze:Ktoś pisał o Pieninach czyli mam rozumieć , że Szczawnica w planach ?:)
Dokładnie, Szczawnica, pisałem o tym wcześniej.
Trochę zmieniłem plan wyjazdu, jadę jutro, jeden dzień pobuszuję po Krakowie :D a potem do Szczawnicy :D
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Bogutka5 »

Felice .... zazdroszcze. Ja po wykorzystaniu urlopu na sanatorium ..... nie ma co marzyc ani planowac wypadów gdziekolwiek aż do przyszłego roku. Może jakis weekend przedłuzony ewentualnie. Dlatego wyjazd sanatoryjny musze wykorzystac co do sekundy.
Bogutka
Awatar użytkownika
Malgi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 cze 2012 22:04
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Malgi »

Celinka52 pisze:Malgi, sorki za to ,,Malagi,,- ,,a,, mi sie wcisnęło niechcący. nie daj sie zamknąć! Rehabilitacja rehabilitacją ale... lato będzie, moze cie troszke wypuszczą na powietrze :kwiat:
No pewnie! Sama się będę wypuszczać na basen (który jest po drugiej stronie ulicy) i na spacery do lasu, który jest obok szpitala. No i w niedzielę będę mogła skorzystać z 12-godzinnej przepustki :-) :kwiat:
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Dokładnie za dwa tygodnie , o tej porze będę w drodze do Dusznik.....
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: asiulek »

Felice pisze: Bo ze mnie taki niespokojny duch jest...ciągłe w jakichś rozjazdach jestem,więc walizka dyżurna musi być gotowa.Teraz lecę i wracam 25 czerwca,później 17 lipca nad jeziora na dwa tygodnie,a potem w sierpniu Krynica Zdrój,wrzesień Lądeczek....Nie wiem jeszcze co po drodze zdarzyć się może ;) 8-) :lol: I jak tu nie siedzieć na walizkach :D
Jak ja się cieszę na tę Krynicę Feli :serce: pobuszujemy ;)
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Felice pisze: Bo ze mnie taki niespokojny duch jest...ciągłe w jakichś rozjazdach jestem,więc walizka dyżurna musi być gotowa.Teraz lecę i wracam 25 czerwca,później 17 lipca nad jeziora na dwa tygodnie,a potem w sierpniu Krynica Zdrój,wrzesień Lądeczek....Nie wiem jeszcze co po drodze zdarzyć się może ;) 8-) :lol: I jak tu nie siedzieć na walizkach :D
Och Felice super!!!
Biorę z Ciebie przykład i jak życie pozwoli na więcej wolnego czasu, moja walizka będzie w ciągłym pogotowiu :D :) :D
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Bogutka5 »

ewiko pisze:Dokładnie za dwa tygodnie , o tej porze będę w drodze do Dusznik.....
Ewiko ... jedź jedź bo zaraz za Toba ja ... dokładnie za 3 tygodnie powinnam dojeżdżać do Dusznik.
Tuz Tuz.
Bogutka
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02

Post autor: asiulek »

Bogutka5 pisze: Ewiko ... jedź jedź bo zaraz za Toba ja ... dokładnie za 3 tygodnie powinnam dojeżdżać do Dusznik.
Tuz Tuz.
Bogutka
Dziewczyny, minie ten czas....ani się obejrzycie....i laba...będzie, mnie jeszcze ciut czekać przychodzi, do 21 lipca :D
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Asiulek, w tym czasie my z Bogutką będziemy już PO, a Ty będziesz się cieszyć z zabiegów. Natomiast my grzecznie ustawimy się na koniec kolejki....
Awatar użytkownika
sergio_1 2 3 4
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 sty 2014 19:04
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: sergio_1 2 3 4 »

ewiko pisze:Asiulek, w tym czasie my z Bogutką będziemy już PO, a Ty będziesz się cieszyć z zabiegów. Natomiast my grzecznie ustawimy się na koniec kolejki....
Witam , ale gdzieś pomiędzy tymi terminami będzie rozkoszowanie się pobytem tam gdzie te skierowania dostaliście , nie należy o tym zapominać :) Wszak chyb o to w tym wszystkim chodzi :) Mam nadzieję , że napiszecie cos o swoich pobytach i miejscach gdzie będziecie korzystać z tego na co wszyscy czekamy ja od grudnia 2014 roku . Pozdrawiam wszystkie Panie i oczywiście Panów forumowiczów .
Dawno mnie tutaj nie było , ale wracam z przyjemnością :) :)
ODPOWIEDZ