SZYMEK PATYK
-
szymekpatyk
- Kuracjusz

- Na forum od: 28 mar 2013 20:33
SZYMEK PATYK
i podobne może nie wszyscy mnie znają ale niech poczytają forom kim jestem zapraszam szedecznie wszystkich i zaczyna się zabawa pozdrawiam szymek
-
szymekpatyk
- Kuracjusz

- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Re: SZYMEK PATYK
-
szymekpatyk
- Kuracjusz

to ludź do ludzia musi coś czuć "Szymuś daj sobie spokój szkoda zachodu ja wiem że słowa ranią -uśmiechnij się jutro będzie lepiej.
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Ty gościu naprawdę jestes prosty jak patyk. Na pewno ktoś podobny do ciebie sie odezwie. Tak na marginesie to fajna masz motorynkęszymekpatyk pisze:WITAJCIE JAK CHCECIE ZE MNĄ POGADAĆ TO ZAPRASZAM SERDECZNIE TYLKO bez takich czóbków jak mają dwa albo cztery konta na forum typu elvis
i podobne może nie wszyscy mnie znają ale niech poczytają forom kim jestem zapraszam szedecznie wszystkich i zaczyna się zabawa pozdrawiam szymek
Widzisz patyczaku prostaku,nazywałeś mnie czubkiem ,a potem masz pretensje. Jednym słowem ci sie dostało bo sie należałoandrzej1955 pisze:Szymku, wejście miałeś bardzo mocne i z dużej litery, ale nie wiem czy jak Ty ich nazywasz- czubki i nieco inni będą chcieli z Tobą porozmawiać - powodzenia życzę i pozdrawiam![]()
![]()
-
forumowicz
Pozdrawiam cieplutko