SZYMEK PATYK

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
szymekpatyk
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 mar 2013 20:33

SZYMEK PATYK

Post autor: szymekpatyk »

WITAJCIE JAK CHCECIE ZE MNĄ POGADAĆ TO ZAPRASZAM SERDECZNIE TYLKO bez takich czóbków jak mają dwa albo cztery konta na forum typu elvis
i podobne może nie wszyscy mnie znają ale niech poczytają forom kim jestem zapraszam szedecznie wszystkich i zaczyna się zabawa pozdrawiam szymek
szymekpatyk
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: SZYMEK PATYK

tak to ja
Załączniki
402426_449537871769999_841079981_n.jpg
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Szymku, wejście miałeś bardzo mocne i z dużej litery, ale nie wiem czy jak Ty ich nazywasz- czubki i nieco inni będą chcieli z Tobą porozmawiać - powodzenia życzę i pozdrawiam :!: :?: :!:
szymekpatyk
Kuracjusz
Kuracjusz

andrzejku znasz temat nie od dziś czy ja tu chciałem komuś zaszkodzić oceń sam pozdrawiam
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

"Jeśli do ludzia tuli się ludź
to ludź do ludzia musi coś czuć "Szymuś daj sobie spokój szkoda zachodu ja wiem że słowa ranią -uśmiechnij się jutro będzie lepiej. :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Ja jestem tolerancyjny i otwarty na dyskusję o wszystkim a czy inni też to nie wiem, pozdrawiam :!: :)
Awatar użytkownika
elvis--
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2013 14:57

Post autor: elvis-- »

szymekpatyk pisze:WITAJCIE JAK CHCECIE ZE MNĄ POGADAĆ TO ZAPRASZAM SERDECZNIE TYLKO bez takich czóbków jak mają dwa albo cztery konta na forum typu elvis
i podobne może nie wszyscy mnie znają ale niech poczytają forom kim jestem zapraszam szedecznie wszystkich i zaczyna się zabawa pozdrawiam szymek
Ty gościu naprawdę jestes prosty jak patyk. Na pewno ktoś podobny do ciebie sie odezwie. Tak na marginesie to fajna masz motorynkę :lol:
Awatar użytkownika
elvis--
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2013 14:57

Post autor: elvis-- »

andrzej1955 pisze:Szymku, wejście miałeś bardzo mocne i z dużej litery, ale nie wiem czy jak Ty ich nazywasz- czubki i nieco inni będą chcieli z Tobą porozmawiać - powodzenia życzę i pozdrawiam :!: :?: :!:
Widzisz patyczaku prostaku,nazywałeś mnie czubkiem ,a potem masz pretensje. Jednym słowem ci sie dostało bo sie należało :lol: Ciekaw jestem kto dołączy do twojego IQ.
szymekpatyk
Kuracjusz
Kuracjusz

i co dalej
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Panowie tylko nie wzywajcie się na pojedynki czasem ,ostrożnie z bronią :lol: Szymku świetnie wyglądasz na tym "urządzonku"
Pozdrawiam cieplutko :kwiat:
Zablokowany