Mam skierowanie do Szpitala Uzdrowiskowego MIESZKO w Kamieniu Pomorskim w terminie od 23.06 do 14.07.2016
Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dłoni
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dło
Mam skierowanie do Szpitala Uzdrowiskowego MIESZKO w Kamieniu Pomorskim w terminie od 23.06 do 14.07.2016
- Celinka52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 maja 2016 14:26
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 2
- Celinka52
- Super Kuracjusz

Sergio, Panowie juz chyba przezywaja Euro i nie maja czasu sie pakować. Oby nie zapomnieli, na kiedy maja wazny bilecik do sanatoriumsergio_1 2 3 4 pisze:Same Panie w tym temacie , gdzie mężczyźni pisało ich gdzieś?:) To nie znaczy , że mam coś przeciw kobietom
- Betina71
- Super Kuracjusz

NFZ to jest i dzisiaj otrzymałam pocztą skierowanieCelinka52 pisze:Betina, a to z NFZ czy z ZUS? Bo jesli z NFZ to u Was tak na ostatnia chwlę daja skierowanie Ja mam wyjazd 20 lipca a skierowanie dostałam pod koniec kwietnia.
- Celinka52
- Super Kuracjusz

Prawdę mówiąc, to tak troche na ostatnią chwilę, zdazysz sie spakować, Zadowolona jestes z miejsca? Mam nadzieję,ze tak i pobyt będzie super.Betina71 pisze:NFZ to jest i dzisiaj otrzymałam pocztą skierowanieCelinka52 pisze:Betina, a to z NFZ czy z ZUS? Bo jesli z NFZ to u Was tak na ostatnia chwlę daja skierowanie Ja mam wyjazd 20 lipca a skierowanie dostałam pod koniec kwietnia.
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
Polańczyk" Dedal"byłam dwa lata temu supersergio_1 2 3 4 pisze:Same Panie w tym temacie , gdzie mężczyźni pisało ich gdzieś?:) To nie znaczy , że mam coś przeciw kobietom
Są i panowie ,ale z tego co wiem obecnie przebywają na kuracji i są przed kuracją
Pozdrawiam naszego "rodzynka " w tym temacie.
I ja
- Celinka52
- Super Kuracjusz

- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
Celinko "muszę bo się uduszę"pracując do końca...życiaCelinka52 pisze:Atinka, w międzyczasie wypady do Ciechocinka?
Taki mały antrakt od "życia" reset....wskazany
Nie ma jak "na walizkach",fajnie tu też się czeka...
- sergio_1 2 3 4
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 sty 2014 19:04
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 14
Celinka52 pisze:Sergio, Panowie juz chyba przezywaja Euro i nie maja czasu sie pakować. Oby nie zapomnieli, na kiedy maja wazny bilecik do sanatoriumsergio_1 2 3 4 pisze:Same Panie w tym temacie , gdzie mężczyźni pisało ich gdzieś?:) To nie znaczy , że mam coś przeciw kobietom
Nie przeżywam Euro od ładnych xxx lat . Jestem na etapie :przeżywania wyjazdu do Dedala w Polańczyku , myślę nad tym czy zabrać rower czy go zostawić a różne są opinie na ten temat . Wprawdzie dziennie jeżdżę te paręnaście kilometrów ale u mnie nie ma moich kochanych gór stąd u mnie ten dylemat ale jakoś nikt mi nie odpisuje w temacie niestety . Być może to jeszcze za daleko do 29 lipca :
ale jak ktoś ma w te materii doświadczenie chętnie posłucham. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i forumowiczów.