Kolejka do sanatorium na 2016 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Re: Kolejka do sanatorium na 2016 rok

Post autor: ewiko »

WOW...... :o , kwiecień tego roku???/. toż to SUPER PENDOLINO :shock:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Czekam , czekam i czekam cierpliwie ...mój nr na dziś 386 ... :roll: :roll: :roll:
Pozdrawiam wszystkich widzących głowę maszynisty, jadących w środku składu i tych , którzy są w końcowych wagonach :kwiat:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

ewiko pisze:WOW...... :o , kwiecień tego roku???/. toż to SUPER PENDOLINO :shock:
Nie wiem jak to się stało ale pewnie dlatego,że był jakiś zwrot ( o który nie dzwoniłam bo nie miałam nawet kwalifikacji i numerka ) i lekarz balneolog przekwalifikował mnie z sanatorium ( o to wnioskowałam ) na szpital uzdrowiskowy. Pewnie ze względu na schorzenie....ale to i tak jakiś cyrk i PENDOLINO :lol:
Awatar użytkownika
tadi1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lis 2014 19:10
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: tadi1 »

Dziś spadło 90 numerków jadę zgodnie z planem ;) :)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Tb zgodnie z planem to ja w maju powinnam wrócić z sanatorium , a :roll: :roll: :( tu ani widu, ani słychu
Awatar użytkownika
tadi1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lis 2014 19:10
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: tadi1 »

Lewek pisze:Tb zgodnie z planem to ja w maju powinnam wrócić z sanatorium , a :roll: :roll: :( tu ani widu, ani słychu
Lewek różnie gdzieś te numerki spadają ja miałem 20 miesięcy czas oczekiwania a ci co mieli 16 spowalniają ich o te dwa miesiące tak miał mój kolega dołożyli mu dwa miechy będzie w pełni lato pojedziesz Lewek Lipiec ,Sierpień piękne miesiące życzę szybkiego przydziału :kwiat: :)
Ilona58
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 lut 2015 15:41
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Ilona58 »

tb50 pisze:Dziś spadło 90 numerków jadę zgodnie z planem ;) :)

potwierdzam, od wczoraj 90 osób mniej :o
Ilona58
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 lut 2015 15:41
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Ilona58 »

Lewek pisze:Czekam , czekam i czekam cierpliwie ...mój nr na dziś 386 ... :roll: :roll: :roll:
Pozdrawiam wszystkich widzących głowę maszynisty, jadących w środku składu i tych , którzy są w końcowych wagonach :kwiat:
Lewku,

w przyszłym tygodniu na 100% otrzymasz skierowanie. Identycznie było ze mną w zeszłym roku. Dostałam przydział przy nr 340 w( dokładnie 21 czerwca z terminem od 27.08-18.09 do Polanicy a miał być ukochany Kołobrzeg. :( :(
w tej chwili tez wydają skierowania na turnusy sierpień/wrzesień.

życzę Ci, abys dostała ten wymarzony Lądek chociaż ja go nie sympatycznie wspominam. Tak zachwalałaś jego urokina forum ns, że będąc w zeszłym roku w Polanicy postanowiłam go zobaczyć na żywo. Wybraliśmy się 13.09 w niedzielę z kolegą z turnusu jego samochodem i dojeżdżając do arboretum mieliśmy wypadek. Samochód do kasacji. Policja, laweta, pakowanie rzeczy pozostałych w samochodzie, dzwonienie do kuracjuszy w Polanicy żeby po nas przyjechali itp.Cud, że myśmy wyszli z tego i nam się nic nie stało.
Awatar użytkownika
malgonia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2012 09:15
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 16 razy

Post autor: malgonia »

Ja bym też chciała do ŁĄDKA,albo Kudowa albo Polanica.Jak na razie wystarczy mi Krynicy,Muszyny,Szczcawnicy :D :D
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Lewek pisze:Tb zgodnie z planem to ja w maju powinnam wrócić z sanatorium , a :roll: :roll: :( tu ani widu, ani słychu
Lewku :) ja tak jak Ty miałam wyjechać w tym roku w maju,a sanatorium mam na przełomie sierpnia i września
Trzy miesiące pózniej...
ODPOWIEDZ