Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Re: Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Post autor: Adela »

Ewiko :kwiat: złożyła na początku czerwca /5-6 / 2014 reumatologia, informacja o przydziale pokazała się 6.06, czyli równo po 2 latach, wyjazd na przełomie sierpnia i września do Sopotu.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

O rany, złożyłyśmy w tym samym czasie,ta sama jednostka chorobowa, a różnica w terminie wyjazdu....2 miesiące :o Jedyna różnica (zasadnicza), że ja jadę w góry, natomiast Twoja koleżanka Adelko do pięknego Sopotu.... Warto było poczekać. Pozdrowienia dla Was i życzenia dla koleżanki skutecznej kuracji.. :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam co ja słyszę do Sopotu ? byłem tam w styczniu zeszłego roku ,gdzie masz Perełka a może MSW? :)
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ewiko :kwiat: , dziękuję przekażę koleżance życzenia :) też jej życzę udanego wyjazdu, zwłaszcza, że poprzedni miała kiepski- trafiły jej się dwie współlokatorki z piekła rodem :roll:
Milenista moja koleżanka jedzie do Perły :) a ja to jeszcze poczekam :(
forumowicz

Post autor: forumowicz »

No tak Perła bo Perełka to bar w perle ciekawe czyjaś mama z forum miała tam być jakoś teraz a może już wróciła z Perły ale cisza nic nie napisała jak było szkoda

Sprawdziłem ta Pani jedzie dopiero koło 30 lipca,więc na relacje jeszcze czas
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Adela pisze:Ewiko :kwiat: , dziękuję przekażę koleżance życzenia :) też jej życzę udanego wyjazdu, zwłaszcza, że poprzedni miała kiepski- trafiły jej się dwie współlokatorki z piekła rodem :roll:
:(

Skąd tacy ludzie się biorą , zamiast cieszyć się każdym dniem , zatruwają innym (a przy okazji i sobie ) życie, które tak szybko nam ucieka..... :cry:
Awatar użytkownika
andr58
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sie 2013 11:53
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: andr58 »

ewiko pisze:
Adela pisze:Ewiko :kwiat: , dziękuję przekażę koleżance życzenia :) też jej życzę udanego wyjazdu, zwłaszcza, że poprzedni miała kiepski- trafiły jej się dwie współlokatorki z piekła rodem :roll:
:(

Skąd tacy ludzie się biorą , zamiast cieszyć się każdym dniem , zatruwają innym (a przy okazji i sobie ) życie, które tak szybko nam ucieka..... :cry:
Bo to są ludzie tacy jak pies ogrodnika sam nie zje i drugiemu nie da.Na moim ostatnim turnusie też tacy byli a dodatkowo wszystko o wszystkich chcieli wiedzieć ,a kto i z kim etc.... :evil:
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Oj one właśnie za bardzo chciały używać życia, pod każdym względem :roll: moja koleżanka to wyjątkowo spokojny i cierpliwy człowiek /ja bym nie zniosła tego / ale nawet ona źle znosiła codzienne chlanie i burdy przez pół nocy.Niestety jest mało asertywna :? i po prostu to ...wytrzymywała. Kręgosłup może i jej się podleczył, ale wróciła wykończona.
Kiedy życzyłam jej miłego towarzystwa tym razem, stwierdziła optymistycznie, że przecież gorzej już trafić nie może :lol: :lol: a akurat jej jako współlokatorki mogłabym życzyć każdemu :) jest miła,pogodna i bezkonfliktowa :)
bonia50+
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 wrz 2013 08:28
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: bonia50+ »

WITAM :kwiat: moi drodzy zaglądam po 16 do przeglądarki i :o jest SKIEROWANIE DO REALIZACJI a jeszcze o 13,30 oczekiwałam z numerkiem 1110 . TERMIN 22.09.16-13.10 .16 ŚWINOUJŚCIE :) ;) :serce:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Bonia50 gratuluję Ci Świnoujscia :D nawiasem mówwiąc marzę o nim.Już na październik rozdają z takim wyprzedzeniem no ,no.
Jaki ośrodek jesli możesz pochwal się. :kwiat:
ODPOWIEDZ