Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień doberek ... :kw1 trochę ciszy i spokoju pozbyłam sie wnuków tylko mi bajzel po nich został
oby do piatku i nikt nie będzie mi jęczał telefon wyłaczam i kierunek wielkopolska... a zeby mi chłopina nie jęczał że znowu siedzi sam z dzieciakami to obmysliłam plan ze sobie pojedzie do mamusi na drugi koniec Polski i wróci dopiero jak dostanie skierowanie do sanatorium
Miłego ogladania meczyku
Gosiu Ja wolę swojego sokoła niż orła Nawałki .....przy tych orłach można nasłuchać się tylko niecenzuralnych słów
A sokół ....a to już nie powiem ....wstydzę się