Poczekalnia na wyjazd w roku 2016 lub 2017.

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
alien
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 maja 2016 09:00
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 11

Re: Poczekalnia na wyjazd w roku 2016 lub 2017.

Post autor: alien »

Jest jeszcze jeden mankament miejsca gdzie dostałem przydział...może bardziej humorystyczny...okamerkowane jest okrutnie ,więc odpada jakiekolwiek dłuższe przebywanie spacerowe obok płci przeciwnej...ślubna zobaczy,namierzy,i będzie większy dym niż z państwem islamskim :D
Tak na marginesie to niezły temat na forum,które z uzdrowisk ma największy podgląd w sieci z kamerek i czy komuś się już z tego powodu przydarzyły jakieś historie :D
Awatar użytkownika
andr58
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sie 2013 11:53
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: andr58 »

Zgadzam się z Tobą odnośnie tego tematu ,trzeba by go wklepać na forum ,temat jest drazliwy ale ciekawy.Myślę że oprócz tej miejscowości gdzie jedziesz to Ciechocinek tez tak może mieć choć pewnie nie tyle co tutaj jest ale w parkach kamer nie ma a drzewa już maja rozwiniete liście.Polecam wędrówki plaża tylko nie w części przyportowej.Pozdrawiam :lol: :lol: :lol:W bunkrach też nie ma kamer,albo kameralny rejs statkiem ;)
Awatar użytkownika
alien
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 maja 2016 09:00
Staż sanatoryjny: 11

Post autor: alien »

HE ,HE..Nie po to tyle czekałem na sanatorium by sobie kłopotów narobić...za dużo się już naoglądałem...trza se na spokojnie,spacerek,rowerek i z wypożyczalni koloratkę...lepiej działa niż obrączka ;) w końcu sie leczyć jedzie ...co do bunkrów to raczej ponuro na patrzenie sobie w oczy,a w rejsie to raczej ,,blado" :mrgreen: bym wypadł,nie cierpię huśtawki :D :D :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam dziś zdecydowanie tzw NYNDZA czyli słabo 118 numerków, słońce grzeje to im się nie chce pracować :) ale jednak dziś osobiście byłem w Poznaniu i dzień pochmurny z mocnymi opadami deszczu ale nadal sucho,pozdrawiam
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2015 22:17
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Hana51 »

Witam wszystkich. Od wczoraj spadło 110 miejsc.
robert52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 kwie 2016 12:49
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: robert52 »

W dniu dzisiejszym ubyło 128 numerków więc przesiadłem się do kolejnego wagonu obecny numer to 37984.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 259 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Alien , piszesz koloratka - ta dopiero przyciąga ;) ;) ;) :shock:

A gdzie jest najbezpieczniej , jeśli chodzi o kamery :?: w pokojach :roll: :twisted:
Awatar użytkownika
tadi1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lis 2014 19:10
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: tadi1 »

W dniu dzisiejszym ubyło 129 numerków jestem wręcz zaskoczony że nasz pociąg tak dobrze jedzie od 1 czerwca 900 numerków wydano jak na mój NFZ to b. dobrze żeby tylko w lipcu nie było postoju lub w sierpniu zaczną się urlopy i może być postój oby nie ;) :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Nie powinno być źle bo co było wydane to wydano ,skoro idą już na październik skierowania więc powinno być tylko lepiej (przynajmniej w teorii)
bebe14
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 sie 2014 14:54
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: bebe14 »

U mnie dziś -9 i już mam numer 526 bardzo ładnie to schodzi bo startowałem miesiąc temu z 617 Jak tak dalej będzie to do końca miesiąca będzie poniżej 500 ale jakoś szybko to schodzi bo czas oczekiwania mam około 12 miesięcy to by wychodziło kwiecień 2017 a tu tak szybko spada
ODPOWIEDZ