Wielka Pieniawa 13.07 -03.08.Polanica Zdroj.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Wielka Pieniawa 13.07 -03.08.Polanica Zdroj.

Post autor: asiulek »

A ja gdybym jeszcze raz dostała (oby tak się stało) Wielką Pieniawę byłabym najszczęśliwszą osobą :D nie miałam żadnych uwag, co do pokoju, pań pokojowych, posiłków, zabiegów, które o dziwo czasami dało się przesunąć :D życzyłabym sobie zawsze takich warunków i przemiłych ludzi tam pracujących w każdym sanatorium, pozdrawiam :D :kwiat:Krzysiu, życzę Ci wspaniałego pobytu i miłych kuracjuszy-ek, którzy będą czekali na Ciebie na miejscu :)
krzysztof100
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2013 11:38
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krzysztof100 »

Asiulek dziękuję za mile słowa, myślę ze będzie fajnie gdyż ja znam Polanice,bylem tam dwa lata temu tylko w szpitalu Zdrowie i stad moje cieple słowa o tym uzdrowisku ale jedno jest pewne iż w Polanicy nie można się nudzic.Pozdrawiam kuracjuszy.
krzysztof100
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Księga gości otwarta i czekam na wpisy kuracjuszy którzy jada w zbliżonym terminie do uroczej Polanicy Zdroj,zwłaszcza latem Polanica ma swój urok. Pozdrawiam kuracjuszy.
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

Polanica :kwiat: zawsze ma swój urok :lol: . Wiele osób ma do niej sentyment :serce: już po pierwszej tam wizycie. Pozdrawiam Cię ciepło i życzę wspaniałych chwil oraz owocnej kuracji na miejscu :kwiat: :)
krzysztof100
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wyjazd zbliża się dużymi krokami, księga gości otwarta a Polanica Zdrój ma swój urok,zwlaszcza latem, może ktoś dostał przydział do W.P. w tym samym terminie, proszę się ujawnić a zapewniam iż Polanica jest cudownym uzdrowiskiem, pozostawia wiele wspaniałych wspomnień z pobytu. Pozdrawiam kuracjuszy.
krzysztof100
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Co to się stało ze nikt nie jedzie do cudownej Polanicy Zdrój w tym terminie, czyżby NFZ skąpił przydziałów do tak pięknego uzdrowiska a może kuracjusze krępują się przyznać ze dostali skierowania do tak wspaniałego obiektu jakim jest Wielka Pieniawa. Pozdrawiam kuracjuszy.
krzysztof100
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Za dziesięć dni witam się z urocza Polanica Zdroj,jadę na turnus w terminie 13.07-03.08,mysle ze mimo braku wpisów kuracjuszy na wyjazd w tym terminie na pewno nie będę sam, Polanica swoim urokiem przyciąga kuracjuszy w każdym terminie a Pieniawa to super ośrodek. Pozdrawiam kuracjuszy.
ODPOWIEDZ