Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Cześć Ela
Dopiero dzisiaj mam czas i weszłam na forum...może jeszcze przeczytasz moją informacje.
Ręczniki są w okojacj,jeden wiekszy drugi troche mniejszy.W połowie turnusu poprosiłam panie sprzatajace pokoje i wymienili mi ręcznik duży na czysty.Czajnik elektryczny jest w pokoju i filiżaniki,talerzyki ,łyżeczki.
Pozdrawiam .Udanego pobytu.
Witam. Reniu juz wrocilam i jestem bardzo zdowolona.Pogoda nie dopisala bylo zimno,ale mnie to nie przeszkadzalo jechalam sie leczyc i sama wybralam to sanatorium i ten termin ze zwrotow. Na forach ludzie narzekaja na rozne sanatoria, a tu nie bylo sie do czego przyczepic. Jednym slowem bylo super, we wrzesniu wybieram sie jeszcze raz komercyjnie.Pozdrawiam
Inowrocław to może niezbyt okrzyczany kurort sanatoryjny,ale naprawdę godny polecenia. Jest to centrum Polski łagodny klimat,to ważne dla ludzi z nadciśnieniem i nie tylko Kujawianka bardzo dobry obiekt
Witam!
Ela-ela mam takie same miłe wspomnienia z Kujawianki jak Ty.Myślę również o ponownym wyjeżdzie do Inowrocławia.
W Kujawiance chyba doba kosztuje 85-90zł.Czy inaczej? Pozdrawiam.Renia