Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, wyjeżdżam z Częstochowy do Sanatorium Długi Dom w Cieplicach. Termin 28 czerwca -21 lipca . Jeśli jest ktoś, kto tam był lub będzie, to proszę o kontakt. Podobno w grupie zawsze raźniej. Pozdrawiam Beata
Beatko , też dzwoniłam, powiedziano mi , że rezerwacji wcześniejszej nie ma, a pokoje są dwuosobowe. Ja byłam już raz w sanatorium w Połczynie- było ok, ale te Cieplice chyba fajniejsze, Nawet pani z ZUSu na komisji powiedziała żebym brała ten turnus, bo była w tamtym roku prywatnie i była zachwycona- oby. Ale jak będzie pogoda i fajni ludzie, to pewnie będzie ok. Bądzmy w kontakcie, pa
Cześć Beatko. Ja też mam ten termin i jadę z Wielunia. Podam Ci mój nr tel może byśmy jechały jednym autem 515658133. Proszę odezwij się, kiedykolwiek przeczytasz. Gorąco pozdrawiam
Byłem w Cieplicach już sześć razy(będę tam też 2-15 lipca, turystycznie), ale nigdy w Długim Domu. Tam był remont, ponoć są tam bardzo dobre warunki.To jest praktycznie nowe sanatorium. Tam mieściła się dyrekcja Uzdrowiska Cieplice. Myślę, że większość zabiegów będzie w Domu Zdrojowym, po sąsiedzku.Jak byłem w Marysieńce (NFZ) i w Hotelu Caspar (prywatnie) też miałem zabiegi w Domu Zdrojowym.Może się spotkamy? [ obrazek zewnętrzny ]
Długi dom w całej okazałości.