Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie
Drugi dzień festiwalu za nami
W piątek na małej scenie zagrali młodsi wykonawcy ,ja wybrałem się na Piotra Roguckiego i cóż nie jest to to co robił z Comą ,jego nowy projekt jest ciekawy ale dosyć trudny w odbiorze ,to właściwie taki spektakl ,dużo deklamacji wyszukanych aranżacji ,przyznaję że nie jest to aż tak w moim guście
Wczoraj również zagrało parę młodych kapel ,ja zacząłem od koncertu Johna Newmana i powiem że w moim odczuciu było to coś bardzo fajnego dającego chwilami niezłego kopa
natomiast Elton .....doskonały ,muzycy w wieku już przecież dojrzałym ale rewelacyjni ,było i szaleństwo i łzy wzruszenia .....jeden z ważniejszych koncertów w moim życiu
A dzisiaj zagra również trochę młodzieży ....a potem Perfect i .....Queen z Adamem
Czekam chyba najbardziej na wykonanie "love of my life " podczas którego stadion rozświetli się setkami światełek w hołdzie dla Frediego
Ponieważ są już relacje z występu Eltona proponuje jeden z bardzo brawurowo wykonanych utworów.