kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
inna slask
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 22 sty 2013 16:07
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: inna slask »

A u nas intensywnie znów pracowali- 325 w dół. :D :D byle do jesieni się wyrobią :lol:
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Dzisiaj dostałam potwierdzenie nadania numerka w kolejce ,,,poszpitalne ,,,w dniu wysłania 318 dzisiaj 271,,,,tylko nie wiem dlaczego pod pieli mnie pod neurologie ,,,a nie narządy ruchu skoro jestem po wszczepieniu implantów,,,hm,,,, ;) poczekamy ,,,czas oczekiwania do 3 miesięcy ,,, :)
Awatar użytkownika
sisi malopolska
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2013 22:09
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: sisi malopolska »

6basia6 pisze:sisi nie martw się, na pewno Ci zmienią. Mi też jak pisałam wcześniej zniechęcona życiem Pani w obsłudze powiedziała, że rozpatrzenie nastąpi w ciągu 2 tygodni. Nie zdążyłam przyjechać do domu i inna bardzo miła Pani zadzwoniła z zapytaniem dlaczego odesłałam skierowanie, bo ta z obsługi nawet nie pofatygowała się powiedzieć, że byłam osobiście i w jakim celu.Są ludzie i taborety :lol: :lol: :lol: Życzę powodzenia i szybkiego wpisu w przeglądarce :serce: Pozdrawiam :kwiat:
Basia ,masz "dobrą rękę"dzięki.Otwieram przeglądarkę dzis po południu i mam :D :D :D .Oczywiście tak jak wczesniej pisałam małopol.NFZ rządzi się swoimi prawami.Mimo tego ,że miałam napisane od lekarza ,że wskazane przesunięcie sanat.o 2 miesiące ,nie wspomnę już o morzu na które nas z mężem lekarz kierował, dostaliśmy termin od 28.06.-19.07.do Iwonicza Zdroju .Właściwie to termin prawie idealny 8-) 8-) 8-) .Wolimy zdecydowanie Iwonicz od polskiego morza ,więc z tego to nawet sie cieszę.Do pełni szczęścia zabrakło 2 tygodni.Ale teraz damy radę coś pokombinować i :D pakujemy walizki!Acha sanatorium to SANVIT.W ubiegłym roku byłam w Rymanowie Zdroju i do Iwonicza chodziło się przez las.Piękne tereny 8-) :lol: :serce: :kwiat:
Pozdrawiam oczekujących . ;)
anka23_07swkrzyskie
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 kwie 2013 13:06
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: anka23_07swkrzyskie »

Witam cieplutko.Zaczynamy nowy podgląd naszych numerkow oby spadały jak najszybciej.Zyczę wspaniałego odpoczynku Basi Sisi i wracajcie do nas wypoczete pełne energii.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

[quote="sisi malopolska"]
Basia ,masz "dobrą rękę"dzięki.Otwieram przeglądarkę dzis po południu i mam :D :D :D .Oczywiście tak jak wczesniej pisałam małopol.NFZ rządzi się swoimi prawami.Mimo tego ,że miałam napisane od lekarza ,że wskazane przesunięcie sanat.o 2 miesiące ,nie wspomnę już o morzu na które nas z mężem lekarz kierował, dostaliśmy termin od 28.06.-19.07.do Iwonicza Zdroju .Właściwie to termin prawie idealny 8-) 8-) 8-) .Wolimy zdecydowanie Iwonicz od polskiego morza ,więc z tego to nawet sie cieszę.Do pełni szczęścia zabrakło 2 tygodni.Ale teraz damy radę coś pokombinować i :D pakujemy walizki!Acha sanatorium to SANVIT.W ubiegłym roku byłam w Rymanowie Zdroju i do Iwonicza chodziło się przez las.Piękne tereny 8-) :lol: :serce: :kwiat:
Pozdrawiam oczekujących . ;)[/quote]
W Iwoniczu byłam dwa razy /2008, 2009/ w CRR KRUS. Te ośrodki są położone obok siebie.To prawda piękne tereny no jest się gdzie zabawić. Mam stamdąd miłe wspomnienia. No a jak będziesz z mężem to wszystko do szczęścia zabierasz :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Ależ od wczoraj w łódzkim dosłownie kapie po kilka numerków :( Skierowania im się kończą, czy co....
grazia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2011 10:50
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: grazia »

i znow przegladanie numerkow wczoraj rosly a dzisiaj spadaja tylko cos slabo mamy poludnie czy nfz jeszcze spi
anka23_07swkrzyskie
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Biedroneczka nie tylko w łodzkim u nas w swiętokrzyskim tez.Ubywa powoli chyba chca nam zafundowac zimę w sanatorium.
anka23_07swkrzyskie
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

to zaglądanie do przeglądarki to u mnie chyba juz choroba tylko czy da sie to wyleczyć az sie boje :lol: :lol: :lol: :lol:
grazia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2011 10:50
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: grazia »

anka 23 ta chorobe nie tylko ty masz ja dzien zaczynam od przegladarki i czekanie czy zdazy sie cod ze dzis bedzie o 200 numerkow mniej
Zablokowany