Wyjazd ze zwrotów

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
forumowicz

Re: Wyjazd ze zwrotów

Post autor: forumowicz »

Ach Krynica moje dziecięce wspomnienia ach faktycznie żal że nie mogłaś wziąć :(
forumowicz

Milelenisto jasne ,że żal :( Pani zaproponowała z takim usmiechem ,a z przydziału pojadę do Pcimia Dolnego teraz :D ;)
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Znowu nic nie ma ,Kiedyś tam wyjadę jeśli nie ze zwrotów to w normalnym termnie,w końcu "nie ma nic złego co by na dobre nie wyszło".
Nie ma co sie nakręcać, wiadomo lato się zaczęło i zwrotów brak.Może jesienią bedzie łatwiej,ale wtedy to już będę miała przydział.
A ,że wczesniej zwrotów nie brałam co popadnie,no cóż mam marzenie i czekam ,aż się spełni.albo będę załować."Na dwa razy babka wrózy".Tymczasem pozdrawiam Wszystkich,tórzy mi dobrze życzą. :kwiat:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 259 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Oby sie Wieniu spełniło Twoje marzenie :serce:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 259 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

kruszynka2 pisze:Milelenisto jasne ,że żal :( Pani zaproponowała z takim usmiechem ,a z przydziału pojadę do Pcimia Dolnego teraz :D ;)
Pcimia Dolnego :?: :roll:

:D :D :D
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

Wienia i tak trzymaj, w tym że nie masz jakiegoś zwrotu napewno jest jakiś cel, wszak nic nie zależy od nas tylko co nam dane z góry :)
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

Wienia pisze:Znowu nic nie ma ,Kiedyś tam wyjadę jeśli nie ze zwrotów to w normalnym termnie,w końcu "nie ma nic złego co by na dobre nie wyszło".
Nie ma co sie nakręcać, wiadomo lato się zaczęło i zwrotów brak.Może jesienią bedzie łatwiej,ale wtedy to już będę miała przydział.
A ,że wczesniej zwrotów nie brałam co popadnie,no cóż mam marzenie i czekam ,aż się spełni.albo będę załować."Na dwa razy babka wrózy".Tymczasem pozdrawiam Wszystkich,tórzy mi dobrze życzą. :kwiat:
Zawsze jest jakieś wyjście. Odrzucałaś miejsca,czekałaś na swoje marzenie....ale one nie zawsze się spełniają niestety. :( Próbuj jednak dalej,może się uda choć czas letni-wakacyjny ku temu nie sprzyja :shock:
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Wienia nie ma co na wyrost dramatyzować.Przecież wiesz dobrze,że nic nie dzieje się bez przyczyny.No cóż,dzisiaj nie był to Twój dzień,ale głowa do góry bo on dopiero będzie :kwiat:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Pisząc posta miałam dokładnie to na myśli.Nic nie dzieje się w życiu bez przyczyny ,czemuś to wszystko służy tak sobie to tłumaczę.
Będzie co ma być przecież świat się nie zawali jeśli się nie uda.Będę miała pretekst do wyjazdu prywatnie w przyszłym roku. :)
forumowicz

Co tam w przyszłym roku popraw zimą już teraz to będziesz dwa razy :D dokładnie tak bo ja tak planuję :)
ODPOWIEDZ