Relacja...Ciechocinek

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Relacja...Ciechocinek

Post autor: forumowicz »

Biedroneczko :kwiat: ,ale jak wróci i opisze ;) :lol: ............ :serce: :roll:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

:kwiat: Kruszynko, ja mam taką nadzieję, że Fan wszyściutko z drobnymi detalami nam opisze, gdy tylko wróci z Kurortu ;)
W końcu przecież bardzo mu...... dopingujemy ;) :roll:
forumowicz

Biedroneczko,brakuje nam tutaj jeszcze 2 emotikonków ,by zawrzeć moją myśl stanowiącą odpowiedż ;) :lol:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

...przydały by się...tak, tak :)
forumowicz

Idziemy do spraw technicznych ....ponieważ admin ma dzisiaj homor wyśmienity :lol: Biedroneczko maluj emotikonki ;)
forumowicz

ho,ho....co wy kombinujecie z tymi emotikonkami :lol: :?: ja się tu rehabilituję,ćwiczę w pocie czoła a tu jakieś śmichy chichy :roll: kondycja rośnie,szkoda że z inhalacji nici.......dziś nie dość że tężnie nie działają ,to jeszcze wyłączyli grzybka.Boże za co tu się płaci klimatyczne :?: :?: :?:
forumowicz

OOo o wiku mowa ,a wilk przyszedł z....rehabilitacji ...to tak długo w Ciechocinku te zabiegi trwają? :o :lol:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Lepiej późno, niż wcale z tych rehabilitacji.... :lol: Płaci się za klimat..... pod grzybkiem ;)
forumowicz

wiadomo trzeba sprawdzić wieczorkiem czy wszystko w porządeczku.....wiadomo spacerek i wogóle ;) ;) ale oprócz małego zaćmienia księżyca :) ok :lol: :kwiat:
Awatar użytkownika
deremi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 19:03
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: deremi »

Fanka2013- O ile dobrze pamiętam, to ZNP jest w pobliżu RUCHU. Swego czasu tam właśnie grali najlepiej a jeszcze potrafili nieźle rozruszać towarzystwo. Odnośnie basenów: niestety podczas pobytu tam dopiero na koniec wybrałem się do Klinicznego ( na początku pobytu wcisnęli nam karnety na solankowy ). I jak dla mnie to ten basen bije na głowę pozostałe- ( cenowo też wyszedł tak samo jak solankowy ). Miłego pobytu życzę i pozdrawiam :) .
ODPOWIEDZ