Kudowa-Zdrój Sanatorium " Bristol"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ania12262
Na forum od: 15 lip 2010 12:03

Kudowa-Zdrój Sanatorium " Bristol"

Post autor: ania12262 »

Bardzo proszę o opinie o sanatorium " Bristol" w Kudowie -Zdrój. Właśnie wyjeżdżam tam we wrześniu. Jestem z Lubelskiego. Może jeszcze ktoś jedzie?
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2010 21:20

Re: Kudowa-Zdrój Sanatorium " Bristol"

Post autor: zbych »

ania12262 pisze:Bardzo proszę o opinie o sanatorium " Bristol" w Kudowie -Zdrój. Właśnie wyjeżdżam tam we wrześniu. Jestem z Lubelskiego. Może jeszcze ktoś jedzie?
Nie byłem w tym sanatorium to nic o nim nie napiszę, ale byłem już kilka razy w sanatoriach i wiem, że standart sanatorium to sprawa drugorzędna. ważne aby trafić na fajne towarzystwo z którym można miło spędzić czas. Możesz mieć najlepszy standart pobytowy, ale gdy będziesz musiała sama spędzać czas to???? Co ci po standadzie???
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witaj!Byłam w tym sanatorium w ubiegłym roku.Jest sporo jedynek zresztą już o tym pisałam poczytaj
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Witam!
Tydzień temu właśnie wróciłam z Bristolu w Kudowie .Ania pisała ,ze będę zadowolona i jestem :D . Pokoje są różne ale można okazać niezadowolenie i Panie starają się zadowolić. Ja miałam super z mowymi meblami z widokiem na Kudowę i w oddali góry. Jedzenie nie było urozmaicone ponoć od roku czy trochę więcej zmieniło się tam na gorsze. Najbardziej jednak skarżyli się komercyjni bo właściwie posiłki niewiele sie rózniły . Z zabiegami też nie było najlepiej . Chciałam wykupić masaż klasyczny ale okazało się to niemożliwe / chodziłam obok kina i polecam- 25 zł/. Przy stoliku małżeństwo chciało kupic masaż podwodny - 30 zł takich cen na ten zabieg nie ma chyba w całej Polsce i mimo wszystko nie mogli jedna wanna , mało ludzi do pracy . Panie zabiegowe obsługiwały po 3 gabinety. Osoby te zasługują na najwyższe uznanie / są i Panowie/ uprzejmi, usmiechnięci zawsze chętni do pomocy, jeśli trzeba było a mogi zamienic jakoś godz. zabiegu- nie było sprawy. Pogoda była piękna, park wodny obok, budynek w centrum ,tańce na miejscu a jeśli nie te to są inne miejsca. Jestem bardzo zadowolona i chciałabym tam wrócić nawet do Bristolu choć gdybym miała wybór pewnie wolałabym inny budynek. Jedna rada proś o pokójz widokiem na miasto nie na górę tam ponuro i zimno. Pozdrawiam!
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj!Cieszę się że jesteś zadowolona ja byłam bardzo i sadzę że Bristol w Kudowie ma najlepsze warunki bytowe jak byłam w ubiegłym roku to tylko zastrzeżenia mieliśmy do kaowca takich problemów nie było.Oni nie mają diet tylko normalna i lekko strawna ja potrzebuję inna i bez dopłaty dostałam porcja była tak duża że pozostałe osoby przy stoliku korzystały z niej.Natomiast ja wróciłam ze Złocienia w Ustroniu i tak pokoje w porównaniu do Bristolu to tragedia dwójki dla małżeństw ,jedynki tylko w studio i były takie pokoje ze na 4 pokoje była 1 Lazienka- koszmar jedzenie dobre zabiegi i rehabilitanci też.Tance tylko w całym Ustroniu przy muzyce mechanicznej.Za to jestem zachwycona Ustroniem i okolicami jest co podziwiać i zwiedzać.
Pozdrawiam
ania12262
Na forum od: 15 lip 2010 12:03

Post autor: ania12262 »

Dziękuję za informacje :) Cieszy mnie, że wypoczęłaś i jesteś zadowolona. Życzę zdrowia. Pozdrawiam. :)
stas10
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2011 01:40

Post autor: stas10 »

Jadę tam końcem kwietnia..... :) ;)
qumak
Na forum od: 17 kwie 2013 20:11

Post autor: qumak »

Jade do Bristolu 17 maja. Chciałem się dowiedzieć czy koło Bristolu jest parking i czy jest płatny dla gości czy też może nie
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj!Jest parking płatny tylko nie wiem ile ceny się bardzo zmieniają .ja płaciłam 100zł za 3 tygodnie ale to było dawno,dawno temu.
Życze miłego pobytu .Pozdrawiam
qumak
Na forum od: 17 kwie 2013 20:11

Post autor: qumak »

Wróciłem 7.06. Kudowa jest rewelacyjna. Nawet jak deszcz pada. Dobra rada dla ludzi wybierających się do Bristolu. Pokój tylko i wyłącznie pokoje od strony parkingu. Te od drugiej to jakaś pomyłka. Nie widać słońca ani nieba.
ODPOWIEDZ