Wyjezdzam do Zacisze Szczawno-Zdrój 06.09.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2016 11:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 1

Re: Wyjezdzam do Zacisze Szczawno-Zdrój 06.09.2016

Post autor: ++++++++++ »

Beatko dzięki trochę mnie uspokoiłaś .Dobrej nocy.Mogę napisać juto? Ela
beatricz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2013 14:47
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: beatricz »

Dobrej nocy , a pisać możesz kiedy dusza tylko zapragnie!!!
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj Beatko szkoda ,że nie jesteśmy w tym samym czasie myślę, że znalazłybyśmy wspólny język .Beatko jak dowiesz się jeszcze czegoś o Zaciszu to napisz .Pozdrawiam Ela
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Asiu odpisuję Tobie i cieszę się, że są tak miłe i uczynne osoby jak Wy dziewczyny.Każda wiadomość od Was jest budująca.pozdrawiam Cię Asiu i życzę wszystkiego najlepszego.
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Elu, będzie wszystko ok, gwarantuję, że na miejscu spotkasz osoby, z którymi się zaprzyjaźnisz. Tylko uśmiech na twarzy :D a on zawsze przyciąga bratnie dusze :D pozdrawiam Cię :kwiat:
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam dzisiaj.Pogoda piękna .Beatko kiedy wyjeżdżasz ze Szczawna ? Przepraszam,że Cię nagabuję,ale gdybyś jeszcze dowiedziała się o Zaciszu napisz. Napisz także jakie wrażenia .Pozdrawiam. Ela :roll:
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Post autor: Narewka »

Nie chciałabym straszyć, ale w Zaciszu nie jest rewelacyjnie.Samo sanatorium niewielkie, pokoje przeważnie 3osobowe, , wyposazenie skromne.Na posilki chodzi się pod górę do Domu Zdrojowego, na szczęście na zabiegi blisko, bo tylko zejdziesz ze schodów i zaraz Zaklad Przyrodoleczniczy.Tak bylo rok temu, gdy była tam moja koleżanka. Ja bylam w Szczawnie kilka razy, na szczęście w innych sanatoriach.Ale, jak mowię, tak było rok temu, byc może teraz jest lepiej, oby!!
Poza tym samo Szczawno we wrześniu jest piękne, parki , , mnóstwo miejsc do spacerowania.Wycieczki organizowane przez biura, ciekawe i spory wybór,zapisywalam się w Domu Zdrojowym , bo tam mieszkalam, ale byc może i do was trafią.Powodzenia i na pewno dasz radę. Dobrze, gdybys opisala to po powrocie, aby uaktualnic wszelkie inforamacje, bo rzeczywiście jest malo.
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dziękuję za informację Narewko. Ciągle się martwię co do miejsca. Może jednak nie będzie źle. Jak pisałam od kwietnia 2015 roku Zacisze w Szczawnie Zdrój jest w innych rękach. Jeżeli będzie kiepsko będę po prostu wychodziła. Z tego co opisują inni chyba jest gdzie?Proszę o odpowiedź.Pozdrawiam Ela ;)
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam i piszę po raz kolejny. Może ktoś będzie w Szczawnie Zdrój we wrześniu to proszę o kontakt. Jestem z centralnej Polski. Ela 8-)
bozena-wl
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2016 09:24

Post autor: bozena-wl »

Witam....byłam w ubiegłym roku w " Zaciszu"...zabiegi i posiłki są na miejscu, pokoje 1, 2 osobowe, jest to prywatny ośrodek opiekuńczy , w którym przebywają osoby starsze , dodatkowo są kuracjusze , którzy zamieszkują parter i piętro ...turnusy małe ok.30 osób... " Zacisze " jest w parku , na górze Szczawna Zdroju....jeżeli ktoś ma problemy z chodzeniem ...odradzam ...pozdrawiam
ODPOWIEDZ