Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzisiaj słabo spada a to już prawie weekend a dużymi krokami zbliża się długi majowy weekend trzeba będzie uzbroić się w duże pokłady cierpliwości bo numerki w najbliższych dniach zapewne szybować nie będą 5185 stan na dziś
Poszybowało 90 w dół u mojej koleżanki tradycyjnie o połowę mniej. Jak tu można coś obliczyć jak na końcówce stopują przesuwanie. Wielkopolska piękna pogoda i to jest na dzisiaj bardzo dobra wiadomość!
meteo pisze:Witam wszystkich. U mnie na dzień dzisiejszy 5501. Zastanawiam sie na kiedy moge dostać przydział? Pozdrawiam
Zależy,który NFZ.Niektórzy zaczynają z 55899 numerem a niektórzy z 38342 a i zdarza się że i z mniejszymi startują więc trudno przewidzieć ja zaczynałem z 38000 i teraz mając nieco więcej ponad 5000 myślę,że wrzesień to realny termin.
Ja zaczynalam z numerem 59411 w pozdzierniku 2011skladalam wniosek i mam przydzial na wrzesien i oczywiscie moj ukochany Przerzeczyn Zdroj ,teraz byle do wrzesnia a moze ktos tez ma Przerzeczyn pozdrawiam