Lubelski NFZ

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
bebe14
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 sie 2014 14:54
Staż sanatoryjny: 4

Re: Lubelski NFZ

Post autor: bebe14 »

Ja na dziś 513 w kolejce to kwiecień 2017 realny już zjechało 100 numerków przez dwa miesiące oby tak dalej
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

bebe14 pisze:Ja na dziś 513 w kolejce to kwiecień 2017 realny już zjechało 100 numerków przez dwa miesiące oby tak dalej
Oby nie Wielkanoć bebe :kwiat:
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asia13 »

Witaj zyrafko :) Moja znajoma dostała właśnie z reumatologii z Lubelskiego NFZ Szczawno Zdrój,a koleżanka Krynicę.
ada75
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2016 11:29

Post autor: ada75 »

Witajcie jestem tutaj nowa. Dostałam skierowanie do sanatorium Rabczański Zdrój w Rabce.
Asia13 znalazłam w starych postach że wybierałaś się do tego właśnie sanatorium bardzo proszę Cię o opinię.
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2014 10:12
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: zyrafa48 »

Dzień dobry,
Asiu13, z obydwu miejscowości byłabym zadowolona. Myślałam też o Szczawnicy. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ada75 pisze:Witajcie jestem tutaj nowa. Dostałam skierowanie do sanatorium Rabczański Zdrój w Rabce.
Asia13 znalazłam w starych postach że wybierałaś się do tego właśnie sanatorium bardzo proszę Cię o opinię.
Witaj Ada. Byłam 3 lata temu w Rabce, wprawdze i w innym obiekcie, ale myslę, że będziesz zadowolona z pobytu w tym kurorcie. Byłam wprawdziee w listopadzie, niby nieatrakcyjny miesiąc, ale czas uplynął bardzo szybko i miło. Życzę super wypoczynku.
ada75
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Celinko dziękuję za miłe słowa :) . Proszę napisz mi jeszcze jak dojechać do Rabki z Lublina.
ada75
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Celinko dziękuję za miłe słowa :) . Napisz mi proszę jeszcze jak dojechać do Rabki z Lublina.
brunetka222
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 cze 2016 18:06
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: brunetka222 »

asia13 pisze:Witaj zyrafko :) Moja znajoma dostała właśnie z reumatologii z Lubelskiego NFZ Szczawno Zdrój,a koleżanka Krynicę.
Hejka ja również czekam na miejscie na reumatologii a powiesz na jaki termin koleżanki dostały przydział?? Czy jeszcze zapałały się na lato???Czekam już z niecierpliwosćią a numerki tak wolno spadaja... :twisted:
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ada75 pisze:Celinko dziękuję za miłe słowa :) . Napisz mi proszę jeszcze jak dojechać do Rabki z Lublina.
witajcie Ado i Brunetko :) Ada- pytałaś, jak dojechać do Rabki. Otóż ja jechałam z Zamościa busem do Krakowa i stamtąd sa dosć często busy do Rabki. Ja znalazłam takie wyjście, Ty być może jeszcze lepsze a może ktos tu podpowie, bo nie chciałabym wprowadzać cię w bląd absolutnie. :kwiat:
ODPOWIEDZ