Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Pisałam o Muszynie parę dni temu- poczytaj.Ja uważam że to jest najlepsze sanatorium w jakim byłam.Warunki jedzenie,obsługa zabiegi SUPER[Miejscowość mała ale zawsze można wyskoczyć do Krynicy]
Miło mi słyszeć pozyttywna opinie, mam pytanie do ciebie- jestem osoba skierowaną przez ZUS, oprócz zabiegów na których mi zależy sa tam jakieś atrakcje aby w wolnym czasie zagospodarować czas , w jakim przedziale wiekowym osoby były podacas twojego turnusu?
Jeśli chodzi o przedział wiekowy to ok 22-55.Emerytów już nie ściga ZUS.Rozrywki to tak jak w każdym sanatorium.Jest parę wycieczek do wykupienia[tak że trochę pieniążków się przyda].Parę knajpek gdzie można się pobawić.Wycieczki piesze np Jaworzyna Krynicka, Można dojechać na Wierchomlę czy do Żegiestowa.W sanatorium jest WIFI ale nie ma kawiarenki internetowej [jest w miasteczku].Jest kawiarenka w piwnicy z piwkiem bez alkocholowym z wkładką. deserki kawka itp.Z kadrą medyczną idzie się po ludzku dogadać[tylko nie znoszą pijaństwa z arogancją]za to można wylecieć.