Jantar- Dziwnówek

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
peone56
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2016 23:19
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Jantar- Dziwnówek

Post autor: peone56 »

Dzień dobry, dziewczyny namiary dotarły :D :D około 7,00 będę na miejscu. Do zobaczenia :kwiat: :kwiat: pozdrawiam...
Awatar użytkownika
JoannaL1961
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2016 14:29
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: JoannaL1961 »

Ja wyjeżdżam z Włocławka około 4.00, wpadam do Torunia po koleżankę i na miejscu powinnam być około 10.00. Do zobaczenia dziewczyny :kwiat:
Awatar użytkownika
Malgi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 cze 2012 22:04
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Malgi »

A ja wieczorem przyjeżdżam do kuzynki pod Kołobrzeg i jeszcze nie wiem o której od niej wyjadę - pewnie jak się wyśpimy po przegadanej nocy ;-) :kwiat:
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: aniag »

:( a ze mna nadal nikt nie chce jeschac 28 lipca
Awatar użytkownika
peone56
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2016 23:19
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: peone56 »

Witaj aniag nie przejmuj się , Ela też sama jechała :D :D :D wróciła bardzo zadowolona i wypoczęta :kwiat: pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Malgi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

aniag pisze::( a ze mna nadal nikt nie chce jeschac 28 lipca
Nie martw się, z Tobą będzie na tym turnusie jeszcze 99 innych kuracjuszy! :kwiat:
Po prostu nikt z nich nie trafił na to Forum! :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam, melduje się Dziwnówek trochę pod innym nikiem ale ta sama Marcelka :D :D :D jest super jutro napiszę więcej .
Awatar użytkownika
Malgi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

peonia56 pisze:Witam, melduje się Dziwnówek trochę pod innym nikiem ale ta sama Marcelka :D :D :D jest super jutro napiszę więcej .
Jak uda Ci się nie zablokować ;-)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dzień dobry, małe sprawozdanko z pobytu w ramach prewencji w Dziwnówku. Sam ośrodek jest bardzo czysty i zadbany, wyposażenie takie jak przedstawiają w internecie , zabiegi są różnorodne , ja osobiście jestem bardzo zadowolona basen i ćwiczenia rewelacja, borowinka tylko oklady.Personel przemiły i w razie potrzeby pomocny, kadra fizjoterapii kompetentna, panie w stołówce bardzo miłe, są diety normalna, lekkostrawna , cukrzcowa i cholesterolowa :D Nikt nikogo nie sprawdza, drzwi otwarte, bardzo fajne towarzystwo :lol: :lol: :lol: mielismy dwa wieczorki organizowane przez sanatorium w kolejności mecz, gril i tańce wygibance.Pogoda piękna, dużo spacerujemy , tylko korzystac. Staszku bardzo dziękuję za pomoc pokój jest w studio ale bardzo ładny i duży, Pozdrawiam serdecznie :khwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: aniag »

Widac ze dziewczyny bardzo zadowolone :D a ja juz za miesiac bede tam deptala wychodzone przez was drozki :kwiat:
ODPOWIEDZ