NOCNE GADANIE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: NOCNE GADANIE

Post autor: eluunia »

Beti idź do koleżanki ...Miras cię spakuje :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Celinko, za 21 dni będzie środek lata, więc nie będziesz potrzebowała dużo szmatek ;) Może wystarczą tylko szpilki?
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

cierpliwa pisze:Celinko, za 21 dni będzie środek lata, więc nie będziesz potrzebowała dużo szmatek ;) Może wystarczą tylko szpilki?
Dzięki za cenna radę, ale lipiec moze być chlodny, poza tym jednak ja przekornie uważam, że ,, szata jakos zdobi człowieka,, ale jak myslisz- jesli jednak będą upały, to do tych szpilek jeszcze kapelusz wezmę, co ? :lol:
forumowicz

Świetny pomysł :lol: Jak będzie z dużym rondem to może być 2 w 1 (ozdoba i cień) 8-)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Witam z domowych pieleszy.Nocny bieszczadzki wypad przesunięty na szczeście o tydzień :) Trochę poczytałam i aż mi łezka popłynęła jak załapałam że Góreczka w Złocieniu będzie balowała i tak sobie zaśpiewałam....Ta buły piękne dni :lol: :lol: :lol: Góreczko szpilki to pikuś , Ty blendera tylko nie zapomnij spakować :!: :!: :lol:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Witajcie Nocne Mareczki :kwiat: Elunia ma rację Goreczko, Twój Miruś Cię spakuje bezbłędnie i różne niespodzianki będziesz wyciągała z górkopędu przez następny tydzień :roll: :lol: :lol:
forumowicz

O matko i córko!!! A na cóż jej blender w Złocieniu? :?: W kuchni pełna obsada :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Hejka :D
Góreczko , Ty lepiej sama się zapakuj, już sobie wyobrażam , co by Ci Miruś wsadził do walizki :twisted:
Ja z Ustronia przywiozłam sobie buciki ( jak zwykle z każdego wyjazdu :lol: :lol: :lol: ) i plecaczek :D Oj fajnie tam było, a DJ w Złocieniu 3 razy nam pożegnanie robił ;)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Heloł wieczorkiem :D
Góreczko bez szpilek i miksera nie możesz wyjeżdżać 8-)
Pomysł Elci jest dobry,idź na imprezkę,Miras wszystko za Ciebie załatwi....tylko czy na pewno w Ustroniu wylądujesz? :lol:
Górkopęd lepiej się prowadzi po zjedzeniu czekolady :roll: zdecydowanie....trasa dłuższa,piękniejsza,emocjonująca :?
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Jak się naje czekolady to znowu będę musiała za GPS robić ;) :lol: :lol: :lol: Już z Uniejowa wracała " po czekoladzie " ;)
ODPOWIEDZ