Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Powiem wam tak nie zazdroszcze wam. Ludzie tam pracujacy to moja opinia ze pracuja tam za kare. Nie ma kaowca nie ma nic dla kuracjuszy tamtejsza dyrekcja uwarza że jak jest morze to już nic nie trzeba . dno dno dno. Ale jak jest fajna paczka to moze byc miło pozdrawiam .
Czas napisać opinie sanatorium super w pełni zgadzam się z opinią poprzedniczki dużo czasu wolnego zabiegi do godziny 10 11 miły personel blisko do morza już bym tam wróciła
Podepnę się pod temat Jadę wo Sopotu, do Heliosa 14 lipca 2016. Jest to mój pierwszy wyjazd i mam nadzieję, że będzie udany. Po wcześniejszych opiniach widzę, że udany być powinien
Czy ktoś się wybiera do Sopotu w tym czasie?
Witam Tomek na naszym forum przejdz w dział wyjeżdzam załóż swój
nowy temat wyjeżdzam tutaj dział oceniam sanatorium
Nikt cię tutaj nie znajdzie pozdrawiam
Witam
Dzięki, już wczoraj zauważyłem, że nie dopisałem się w odpowiednim dziale forum. Błąd już naprawiony i założony temat w odpowiednim miejscu
Pozdrawiam
Tomek