Witaj Asiu ! I Tobie miłego dnia zyczę i wszystkim Gadułkom.asiulek pisze:Witam Celinko, kawę wipić w towarzystwie zawsze milej niż samejudanego dnia
![]()
NOCNE GADANIE
- Celinka52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 maja 2016 14:26
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: NOCNE GADANIE
- Celinka52
- Super Kuracjusz

Asiu, nie umiem ! Jestem nie nocny Marek, tylko Ranny Ptaszek, toteż najlepiej mi sie spi pomiędzy 22 a 6 i dlatego mimo urlopu- juz na nogach, rankiem najlepiej mi sie pracuje i wogole zyjeasiulek pisze:Celinko, przecież jeszcze możesz pospać, przecież są wakacje
- asiulek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 cze 2014 17:02
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 6
Mam podobnieCelinka52 pisze: Asiu, nie umiem ! Jestem nie nocny Marek, tylko Ranny Ptaszek, toteż najlepiej mi sie spi pomiędzy 22 a 6 i dlatego mimo urlopu- juz na nogach, rankiem najlepiej mi sie pracuje i wogole zyje
- Celinka52
- Super Kuracjusz

Właśnie- między 22 a 6 rano jestem nie do zycia, dlatego przestrzegam ciszy nocnej, poza tym- to ponoc optymalne rozwiazanie dla organizmu.asiulek pisze:Mam podobnieCelinka52 pisze: Asiu, nie umiem ! Jestem nie nocny Marek, tylko Ranny Ptaszek, toteż najlepiej mi sie spi pomiędzy 22 a 6 i dlatego mimo urlopu- juz na nogach, rankiem najlepiej mi sie pracuje i wogole zyje
- Celinka52
- Super Kuracjusz

Czyli koniec wakacji? no , ale musisz Asiulku troszkę pomieszkać przed swoimi sanatoryjnymi rozjazdamiasiulek pisze:Dziś koniec labywracam do domu
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 8 razy
Mnie najchętniej to by pasował Ustroń we wrześniu ......qrde ale marudna jestemLewek pisze: Princi, skoro Ustroń Ci w lipcu nie pasuje to może Krynica we wrześniu![]()
Witam całodobowe Nocne Mareczki
- Adela
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 12 lip 2014 15:10
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
Dzisiaj już pewnie, niestety będzie gorąco
Pozdrawiam pakującą się Goreczkę i pozostałych, którzy marzą o tym żeby się spakować