Kolejka do sanatorium na 2016 rok
- Wienia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lis 2015 16:00
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 1 raz
Re: Kolejka do sanatorium na 2016 rok
- lawenda
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 cze 2014 15:01
- Podziękował: 42 razy
- Podziękowano: 59 razy
Kibicuję wam mocno. Adela to już chyba wnet będzie wysiadać i przy drzwiach siedzi. A Ania i Wienia to chyba tak jak ja, pózna jesień, bo mój pociąg mocno spózniony.
Pozdrawiam.
- Adela
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 12 lip 2014 15:10
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
Wasza nadzieja, że pociąg się rozpędzi i tak nas właśnie dowiezie jest budująca
Lawenda
Cóż poczekamy, zobaczymy i opiszemy
- Alicja1691
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 kwie 2015 20:12
- Oddział NFZ: Dolnośląski
Masz racje Wiesiu , ja tak liczyłam po cichu dla siebie , że się załapię na czerwiec , ale nie miałam niestety szczęścia. Ale z września też się cieszęWienia pisze:U nas właśnie pojedyncze spadki ze zwrotów ,bo jesli czas powyżej dwoch tygodni taki zwrot otrzymuje następna osoba z kolejki.
- Wienia
- Przyjaciel forum

Wszystkim oczekujacym na przydziały również sobie cierpliwości życzę a wyjezdżającym pomocnych zabiegów i niezapomnianych wrazeń.
- Chmurka07
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2015 21:43
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 7
- Alicja1691
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 kwie 2015 20:12
- Oddział NFZ: Dolnośląski
U mnie Wiesiu od początku było wpisane czas oczekiwania ok.26 miesięcy i tak będzie , bo w połowie września minie 26 miesięcy od daty wpływu wniosku do NFZ a ja będę w uzdrowiskuWienia pisze:Tak sobie myslę ,że przecież nie bardzo mam wpływ na to kiedy mnie wyślą,bo awroty zawiodły,złożyłam w takim terminie aby wyjechac w dogodnym terminie i cóż z tego skoro z planowanych 22 miesięcy zrobiło się 25-26.Jakoś musi się poukładać a każdy pobyt w sanatorium super się wspomina i tym razem też tak będzie,czy wrzesień czy później.Tylko tego pakowania więcej a mniej miejsca
,ale od czego serwis
![]()
Najważniejsze obyśmy zdrowi byli .
![]()
Wszystkim oczekujacym na przydziały również sobie cierpliwości życzę a wyjezdżającym pomocnych zabiegów i niezapomnianych wrazeń.
- Wienia
- Przyjaciel forum

Chyba że w nowym półroczu ruszymy pełna parą i jeszcze się ten czas skróci.Z drugiej strony są wakacje i te spadki mniejsze, dochodzą jeszcze w Krakowie ŚDM,które pewnie też będą miały wpływ,bo mmasę urzędów nie będzie pracować a okolice funduszu to główna strefa.Nic innego nie pozostaje jak uzbroić się w cierpliwość o którą ciężko
szczególnie już na finiszu.Pozdrawiam kolejkowiczów a czekającym na wyjazdy udanych turnusów.
- lawenda
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 cze 2014 15:01
- Podziękował: 42 razy
- Podziękowano: 59 razy
Muszę przyznać, że mnie również udzieliła się ta wasza adrenalinka związana z końcowym odliczaniem.