Dąbki Argentyt 4-25 lipca 2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
gracha
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 gru 2011 18:43
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Dąbki Argentyt 4-25 lipca 2016

Post autor: gracha »

Panowie kończą turnus, przede mną jeden turnus oczekiwania.... Nadal szukam bratniej duszy, która kurować się będzie w Dąbkach w lipcu :) Pozdrawiam :serce:
men_bi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2016 13:13
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: men_bi »

gracha pisze:Panowie kończą turnus, przede mną jeden turnus oczekiwania.... Nadal szukam bratniej duszy, która kurować się będzie w Dąbkach w lipcu :) Pozdrawiam :serce:
Grazka :) jeszcze masz trochę czasu i ktoś na pewno się znajdzie ;) my już powróciliśmy do codziennych obowiązków :o ,szkoda że tak szybko minęło,ale pogoda była super,jestem bardzo zadowolony :P ,poznalem ciekawe osoby i było miło :P a Alicja była zabardzo lakoma i dopadła ja sraczka :lol: :lol: :lol: ,zamiast na baletach przesiedziała na pokoju ;) więc życzę Ci tyle słoneczka co my mieliśmy i będziesz zadowolona :kwiat: :kwiat: :kwiat: ,pozdrawiam wszystkie panie z parkietu i mustanga :geek: :geek: :geek:
Awatar użytkownika
gracha
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dzięki, mam nadzieję, że dużo sił nabrałeś i codzienność będzie mniej szara. Pozdrawiam :serce:
Awatar użytkownika
gracha
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

A może jednak moja cierpliwość będzie nagrodzona.... :D
Awatar użytkownika
gracha
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Wyjazd coraz bliżej :D kto chętny nad Bałtyk?
Awatar użytkownika
Alicja Jed
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 mar 2016 21:48
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Alicja Jed »

mustang1 pisze:Czyżby ,,Alicja'' licznik juz wlaczyla ;) ,a mnie tu energia rozsadza :lol: :lol: :lol:
Oj mustang niedobrze... Trzeba było wcześniej zaklepać telefon :lol:
Awatar użytkownika
Alicja Jed
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 mar 2016 21:48
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Alicja Jed »

men_bi pisze:Więc pogoda super :D :D ,opalilem się na czekoladke :P ,no i nie opuściłem żadnych baletow :geek: ,pozostalo kilka dni i pakowanie walizki :o najlepsza muza według mnie w Argentyt ,zwawa melodyjka z plyt ;)a Alicja w dalszym ciągu się nie ujawniła :roll: pozdrowienia z Susmetu :geek:
Trzeba było wcześniej się umawiać. Do końca był owiany tajemnicą Twoje lokum Myślałeś,że syrenkę lepszą złowisz a, tam piszesz babcie były.Swoją drogą szkoda,że nie dogadaliśmy sie dokładniej.Wiedziałbyś jak wyglądam i znałbyś nr. telefonu.Jakby co zawsze można dać nogę :lol: i nie trzeba by robić wywiadu wsród pensjonariuszy.Dziękuję pięknie za pozdrowienia :D
men_bi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Alicja Jed pisze:
men_bi pisze:Więc pogoda super :D :D ,opalilem się na czekoladke :P ,no i nie opuściłem żadnych baletow :geek: ,pozostalo kilka dni i pakowanie walizki :o najlepsza muza według mnie w Argentyt ,zwawa melodyjka z plyt ;)a Alicja w dalszym ciągu się nie ujawniła :roll: pozdrowienia z Susmetu :geek:
Trzeba było wcześniej się umawiać. Do końca był owiany tajemnicą Twoje lokum Myślałeś,że syrenkę lepszą złowisz a, tam piszesz babcie były.Swoją drogą szkoda,że nie dogadaliśmy sie dokładniej.Wiedziałbyś jak wyglądam i znałbyś nr. telefonu.Jakby co zawsze można dać nogę :lol: i nie trzeba by robić wywiadu wsród pensjonariuszy.Dziękuję pięknie za pozdrowienia :D
Alicjo nie było tak zle :) a nawet co przed niektórymi paniami musiałem zmieniać parkiet :lol: Wywiadu też nie robiłem,bo pewna pani,co siedzia obok Ciebie na stołówce wpadła mi w oko i doskonale się bawiłem :P a ja Cię widzialem :lol: :lol: :lol:
men_bi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

A Mustang biedak się zakochał i teraz ma dylemat :o :o
mustang1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 lis 2015 20:04
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: mustang1 »

men_bi pisze:A Mustang biedak się zakochał i teraz ma dylemat :o :o
men! lepiej się zakochać,anieżeli co parę dni mieć inną :evil: :evil: i ja nie musiałem się chować przed paniami :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ