Wyjazd ze zwrotów

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
malopolanka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 01 lip 2016 09:21
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Wyjazd ze zwrotów

Post autor: malopolanka »

około 1000
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

To dzwoń,dzwoń bo lada chwila może się ukazać w przeglądarce skierowanie i będzie po imprezie,albo pełne szczęście :D .Pilotowałam skierowanie znajomej z naszego funduszu przy numerze 280 dostała przydział.Ale z tym różnie bywa czasem przy numerze 2 tys i wiekszym też przydział się dostaje.Pozdrawiam i jeszcze raz szczęścia
życzę. :kwiat:
gosiaczek63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 mar 2015 19:18
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: gosiaczek63 »

Szanowni Państwo od pewnego czasu temat -Wyjazd ze zwrotów-nie spełnia swojej roli.Otwierając ten temat mam nadzieję,że komuś udało się upolować fajne skierowanie a tu ciągłe pogaduchy o urlopach,o nr.kolejki i takie tam bzdury nie w temacie. Proszę pisać o konkretach a swoje marzenia o tym gdzie by się chciało dostać przydział przenieść do innego działu.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Gosiaczku czyżby PO.ADMINA :?:
malopolanka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Wienia pisze:To dzwoń,dzwoń bo lada chwila może się ukazać w przeglądarce skierowanie i będzie po imprezie,albo pełne szczęście :D .Pilotowałam skierowanie znajomej z naszego funduszu przy numerze 280 dostała przydział.Ale z tym różnie bywa czasem przy numerze 2 tys i wiekszym też przydział się dostaje.Pozdrawiam i jeszcze raz szczęścia
życzę. :kwiat:

Dzięki- od poniedziałku ruszam do boju:))
Awatar użytkownika
andr58
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sie 2013 11:53
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: andr58 »

gosiaczek63 pisze:Szanowni Państwo od pewnego czasu temat -Wyjazd ze zwrotów-nie spełnia swojej roli.Otwierając ten temat mam nadzieję,że komuś udało się upolować fajne skierowanie a tu ciągłe pogaduchy o urlopach,o nr.kolejki i takie tam bzdury nie w temacie. Proszę pisać o konkretach a swoje marzenia o tym gdzie by się chciało dostać przydział przenieść do innego działu.
Ale ta irytacja wcale nie jest tu potrzebna,jeżeli nie chcesz tu przebywać i czytać to opuść ten post i po sprawie.
A odpisując na Twoją ciekawość to ja przy numerze 1000 otrzymałem ze zwrotów Ustkę w terminie 27.04 do 18.05 z czego byłem zadowolony.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 256 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Małopolanie :!: :!: a czy u nas , mając skierowanie w ręku , można jeszcze dzwonić o zwroty :?:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Gieniu ! Nie praktykowałam w naszym funduszu,ąle wczesniej pisały osoby z innych funduszy,że można mając już skierowanie dzwonisz o zwroty i jeśli coś pasuje oddajesz skierowanie.Myślę ,ze też odpowiednnio wczesniej należy zwrócić skierowanie .Najlepiej jednak zapytać u źródła bo każdy fundusz kieruje się swoimi prawami. :kwiat:
malopolanka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Kicha.... :x zwrotów brak, numer mi rośnie...
Gienia, a co zwracasz?
Może się umówimy pod NFZ, jeśli spasuje mi profil i termin, postawię ci dobry obiad:)))
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 256 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Jeszcze nie teraz małopolanko , tak na przyszłość pytam :lol: