Dąbki Argentyt 4-25 lipca 2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Alicja Jed
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 mar 2016 21:48
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Dąbki Argentyt 4-25 lipca 2016

Post autor: Alicja Jed »

men_bi To w oko wpadła Ci ta anorektyczka z krótkimi włosami a, właściwie z czarną peruką na głowie.No masz gust :D
Ta pani gadatliwa bardzo.Złe informacje Ci podała o moim stanie zdrowia. :lol: Cóż jak się nie ma o czym rozmawiać to najlepiej o kimś i jeszcze zmyślać :D
W sanatorium wszystkie chwyty dozwolone :lol:
Awatar użytkownika
Alicja Jed
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Mustang- musiała być super syrenka- Gratulacje :)
Co do men_bi to niezły kozak z niego był w kurorcie.Podrywał a, pózniej jak kameleon znikał :lol: No,noooo....Niezła kondycja men_bi.Można powiedzieć,że byłeś rozchwytywany... :D
men_bi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2016 13:13
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: men_bi »

Ala :!: mylisz się co do tej pani,jeszcze gust to ja mam ;) anorektyczka :?: Ma odpowiednią wagę do wzrostu :P i życzę Ci byś Ty tak miała :lol: peruka :?: glaskalem te włosy były naturalne (znam się na tym,bo jestem fryzjerem stylistą) 8-) a co do stołówki,to wiem z innych źródeł,ze miałaś dietę,a prubowalas że wszystkich talerzy i zamiast na tańce to na kibelek :lol: :lol: pozdrawiam ,było minęło :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
men_bi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

gracha pisze:A może jednak moja cierpliwość będzie nagrodzona.... :D
Grazka !spakowana? Marsz do Dąbek 8-) życzę dobrego wypoczynku ,powodzenia i dobrej zabawy :P
Awatar użytkownika
Alicja Jed
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

men_bi pisze:Ala :!: mylisz się co do tej pani,jeszcze gust to ja mam ;) anorektyczka :?: Ma odpowiednią wagę do wzrostu :P i życzę Ci byś Ty tak miała :lol: peruka :?: glaskalem te włosy były naturalne (znam się na tym,bo jestem fryzjerem stylistą) 8-) a co do stołówki,to wiem z innych źródeł,ze miałaś dietę,a prubowalas że wszystkich talerzy i zamiast na tańce to na kibelek :lol: :lol: pozdrawiam ,było minęło :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:

men_bi - wszystko co plotą ludzie jest mało wiarygodne .Nie byłeś ze mną u lekarza to nie wiesz,jaka była przyczyna moich dolegliwości. Nie wiesz na co choruję.Błędem lekarza było to,że od początku nie przepisał diety,zapomniał to zaznaczyć.Coś trzeba ciekawskim powiedzieć,bo prawdy nie można mówić obcym ludziom.Teraz widzisz,jak to wyszło a, co dopiero by było,gdyby znali prawdę? -Koniec tematu jak to TY nazywasz(sraczka) Ten wyraz można zastąpić bardziej milszym określeniem lub poszukaj innego w Google. Twój poziom :o Ta pani również powinna Ci przekazać,że ja na tańce to nie chodzę.Cudzego potu nie znoszę i przy " takiej " muzyce nie tańczę.
Co do tej pani ( anorektyczki) i jej włosów.Może i jesteś stylistą za to bardzo kiepskim.Nie rozpoznajesz dobrze zrobionej peruki z naturalnych włosów ,od naturalnych z cebulką włosową. No i zero odrostu po 3 tygodniach bez farby. Ciekawe :lol: Cóż teraz po fakcie możesz powiedzieć? By jej nie spadła przy wietrze,zakładała przepaskę z szaliczka na główkę :D . Gust to Ty masz nie powiem :lol: Nie miała na czym siedzieć i czym oddychać-jak mówią panowie...Kiepski gust,ale o gustach się nie dyskutuje.
Mam nadzieję,że wszystkie kwestie zostały wyjaśnione. Pozdrawiam...

PS Jednak ciekawski to TY byłeś.Wypytywałeś... :lol: Nie pisz,ze nieeee. 8-)
men_bi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Alicja,alesTy upierdliwa,nie będę się znizal do Twego poziomu ;) przeczytaj sobie mój post ,, Dąbki k/Koszalina 21.05..co pisalas 25.04.2016 :o :o :o
Awatar użytkownika
gracha
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 gru 2011 18:43
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: gracha »

men_bi pisze:
gracha pisze:A może jednak moja cierpliwość będzie nagrodzona.... :D
Grazka !spakowana? Marsz do Dąbek 8-) życzę dobrego wypoczynku ,powodzenia i dobrej zabawy :P
Już w Dąbkach Pozdrawiam :serce:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Gracha :serce: udanej kuracji, tańców, super towarzystwa, pogody, miejsca na plaży :D pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
gracha
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 gru 2011 18:43
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: gracha »

Dziękuję i niech się spełni :D
Awatar użytkownika
asiulek