Lubelski NFZ

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
brunetka222
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 cze 2016 18:06
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Lubelski NFZ

Post autor: brunetka222 »

Celinka52 pisze:
ada75 pisze:Celinko dziękuję za miłe słowa :) . Napisz mi proszę jeszcze jak dojechać do Rabki z Lublina.
witajcie Ado i Brunetko :) Ada- pytałaś, jak dojechać do Rabki. Otóż ja jechałam z Zamościa busem do Krakowa i stamtąd sa dosć często busy do Rabki. Ja znalazłam takie wyjście, Ty być może jeszcze lepsze a może ktos tu podpowie, bo nie chciałabym wprowadzać cię w bląd absolutnie. :kwiat:
Witaj Celinko52 :D
ada75
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2016 11:29
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: ada75 »

Brunetko ja z pulmunologii dostałam na październik przy nr 2100 i też miałam nadzieję na sierpień-wrzesień :(
brunetka222
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

ada75 pisze:Brunetko ja z pulmunologii dostałam na październik przy nr 2100 i też miałam nadzieję na sierpień-wrzesień :(
ja mam numer 1200 a reumatologii i cisza.
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

Jak widać każdy profil leczenia ma swoje prawa, ja mam jeszcze ponad 5000 i liczę na październik :D
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asia13 »

WITAJ =ADA rabczanski zdroj to super snatorium,blisko parku i tężni,zabiegi na miejscu miałam ja ,ale niektórzy chodzili na wodne do zakladu przyrodoleczniczego jakies dobre pół kilometra.LEKARKA była super pytala jakie zabiegi bym chciała,pokoje fajne z balkonami.Czajnik do pokoju kosztował 15 zł za telewizor sie nie płacio,Pokoje chyba najwięcej trójek.bo dwójki to dla małżeńśtw,
J est tam jakuzji jako zabieg na miejscu z sali siłowni to moglismy korzystac zawsze.Na tance do k awiarni przy zakładzie przyrodoleczniczyn ,albo w drugą stronę Rabki do Karczmy hulaj dusza.
Ja byłam bodaj we wrześniui byłam bardzo zadowolona,Jak coś to pytaj postaram się odpowiedzieć, :kwiat: A co do dojazdu to mnie zawiózł syn,alez powrotem wracałam autobusem zakopane lublin
wsiadałam na Chabówce a tam dojechałam taxi za 14 zł , od chabówki do Rabki jest jakieś 3-4 km,Pozdrawiam :kwiat:

jek
Ostatnio zmieniony 04 lip 2016 22:17 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono błąd
ada75
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Asia bardzo dziękuję Ci za cenne informacje :D :serce: :serce: :kwiat:
Napisz mi proszę jeszcze;
1.Czy ręczniki można wymieniać bez problemu czy muszę mieć swoje?
2.Do której godz są zabiegi?
3.Czy są organizowane jakieś wycieczki?
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Uśmiech do pokojowej to i ręczniki dostaniesz częściej i leżaczek na balkon jak ładnie poprosisz ;) Ja miałam ręczniki swoje bo nigdy nie wiesz jak to będzie.Zabiegi raczej do obiadu były wszystkie ogarnięte.Co do wycieczek to nie było zbytniej organizacji.Nie było osoby która się tym zajmuje tylko w recepcji leżały jakies foldery biura turystycznego.Była chyba organizowana do term w Szaflarach,a więcej to szczerze nie pamiętam.My w kilka osób jeżdziliśmy do Zakopanego na cały dzień.Bilet Busem kosztował coś ok. 7 zł.Może teraz jest inaczej .ale wtedy organizacji żadnej nie było.Pozdrawiam. :kwiat:
ada75
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Asiu dzięki Tobie wiem że będzie ok. ;) Dziękuję :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

a kto tam siedzi obok mnie w 23 wagonie :?: Może razem gdzieś dojedziemy ;)
brunetka222
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

asia13 pisze:a kto tam siedzi obok mnie w 23 wagonie :?: Może razem gdzieś dojedziemy ;)
Asiu jeszcze raz zwracam się z prośba do ciebie:) twoje kolezanki z lubelskiego NFZ dostały przydział do Krynicy pisałaś a powiesz na jaki termin????? ja wciaz oczekuje.
ODPOWIEDZ