Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nowak często jeździł w delegacje do różnych miast,
a po pewnym czasie przysyłano stamtąd nakazy potrącania alimentów z pensji.
- Masz tyle dzieci, ale czemu żadnego z żoną ? - dziwi się szef.
Nowak drapie się po głowie i odpowiada:
- Bo ja się w niewoli nie rozmnażam.
Spotyka się dwóch kumpli:
- Słyszałeś,Leszek miał udar i go sparaliżowało.
- Całkiem
- Nie,tylko lewą rękę i lewą nogę.
- A co z męskością
- Zdążył przełożyć na prawo.
Dzieci chwalą się w piaskownicy:
- A my mamy w domu wszystko
-Skąd wiesz
- Bo jak tato przywiózł z delegacji gitarę,to mama powiedziała:
"tylko nam tego brakowało"
Spotkanie z kandydatem na posła:
- Jeśli mnie wybierzecie uwolnię was od komunizmu,anarchii,korupcji,klerykalizmu.
Są pytania
Zgłasza się jeden staruszek:
-A macie panocku coś na reumatyzm
Przychodzi facet do kościoła, do spowiedzi i mowi,prosze księdza skłamałem, oj to ciężki grzech mówi ksiądz, a kogo okłamałeś pyta,małżonkę mówi facet, oj to jeszcze cięższy grzech, a co takiego powiedziałeś małżonce ?,ze jest ładna i ślicznie wygląda, to nie jest grzech mówi ksiądz to samoobrona.