Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Nutko.
Ja jednak zostawię kiełbasę i pączek innym, bardziej głodnym.
Kawkę już dopijam, więc poczęstuję się tylko tym torcikiem z ananasem
Miłego dnia wszystkim, u mnie pogoda sztormowa, więc chyba będą nici z plażowania?
Wczoraj wieczorem nawiedziłyśmy Betinę i zostałyśmy w Kamieniu na tańcach.
Miłego dnia wszystkim
Nutko kochana
Dziękuję, że o mnie pomyślałaś
A już przy twoim pierwszym poście miałam ochotę ponarzekać
Ale jak zobaczyłam kiełbasę i pączki to mi przeszło
Śledziami pączki też mogę przegryzać nawet o bladym świcie
Pozdrawiam słonecznie wszystkie głodomory
Witam śniadaniowo Nutko kiełbaski takie apetyczne ze słodkości mogę zrezygnować, ale z kiełbaski i śledzika.....to będzie ciężko a i jeszcze jajeczko to lubię, teraz jednak kawka pozdrawiam cieplutko
Jak to wszystko smakowicie wygląda ......a jakie zapachy ..... popatrzę i powącham ....może później spróbuję i coś skubnę
Witam wszystkich śniadaniowiczów miłego dnia
Pozdrawiam i pomimo sztormowej pogody, dużo słońca w życzę
Witaj,
Miło jest spotykać się z "bratnimi duszami", a zwłaszcza jak się nadaje na tych samych falach
Życzę wszystkim, żeby też fajnie się bawili w swoich sanatoriach