Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ma trochę poślizgu,zresztą od razu uprzedzał mnie,że będzie montował na trzy razy.Myślę że w przyszłym tygodniu skończy.Dopiero wtedy dla mnie zacznie się taka prawdziwa praca.
Dzien dobry Nocne Mareczki. Asia dziś się upiększa, a ja- podobnie jak Felice- dalej remontuję dom. Siebie wyremontować będę miała czas dopiero po niedzieli i wtedy będzie fryzjer i kosmetyczka. Miłego dnia
Dzień dobry troszkę mi sie zaspało i już chyba nie zastalam nikogo do potowarzyszenia w wypiciu. kawki Gdyby jednak ktoś tu zajrzał, to zostawiam buzuaczki na mily dzień
Ale mi się dobrze spało
Witam gaduły
Poproszę herbatkę jak mogę prosić
po maleńku wracam do żywych
Zostawiam buziaki dla wszystkich
życzę miłego dzionka
Hejka.Do 9 spałam , kawę zaparzyć więc sama musiałam, czacha dymi jak to mawia Królewna, młotami mi chałupę rozwalają ---- ponoć naprawiają Tak ogólnie to miłego dzionka życzę
wiesniaczkaela pisze:Hejka.Do 9 spałam , kawę zaparzyć więc sama musiałam, czacha dymi jak to mawia Królewna, młotami mi chałupę rozwalają ---- ponoć naprawiają Tak ogólnie to miłego dzionka życzę
O Elu, mi też ponoć naprawiają i ponoć do jutra ma byc naprawione, ale kto ich tam wie? Panowie naprawiacze bardzo elokwentni, towarzyscy, dobrze, że nie każą mi po piwo ganiać, ale kawy pija hektolitry, niech piją na zdrowie, oby to się na efekt przełożyło.