gęsi pipek,czy pipka?
-
forumowicz
Re: gęsi pipek,czy pipka?
Chcę dotykać Twoją pipkę – tak zaczął, kiedy odłożyłam jego rękę z uda. Też mi coś! Pomyślałam. Czy ja jestem dzieckiem? Dlaczego tak wulgarnie? Zdziwił się moją bojową miną. Cofnął rękę i powiedział tylko: do jutra!
Do konsylium proponuję: seksuologa, ginekologa,specjalistę od demencji i...weterynarza od ptaków domowych tzn gęsi...
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Może o tego pipka chodzi???????
Zobacz co znalazłam w internecie
AVT2009 A
PIPEK DRĘCZYCIEL - PŁYTKA DRUKOWANA
Producent: AVT
Generator ''niepokojącego'' dźwięku, idealny do zabawy i niepokojenia znajomych.
Urządzenie przeznaczone są wyłącznie dla osób z dużym poczuciem humoru. Pipek jest chyba jedynym urządzeniem elektronicznym zaprojektowanym w jednym jedynym celu: do robienia znajomym dowcipów. Po latach prób i eksperymentów okupionych ciężką pracą autora powstało wreszcie TO urządzenie elektroniczne, na które czekał świat.
Jedyną funkcją, jaką realizuje nasz pipek jest wydawanie w długich odstępach czasu krótkich, przenikliwych pisków. To w zasadzie wszystko, ale zapomnieliśmy powiedzieć, że piski generowane są tylko wtedy, kiedy układ pozostaje w całkowitej ciemności. Kiedy jest jasno − milczy jak grób...
- Asik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
- Asik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3