Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Biały Orzeł u podnóża góry, na której Excelsior. Słoneczko..ewentualnie gdy tam zawita Blondi będziesz miała do niej
170 schodków...to na skróty, prawie pionowo do góry
Dzi ,dziękuje ,proszę o jakieś dodatkowe szczegóły tego sanatorium...wiesz zabiegi itd.
Słoneczko myślę że damy sobie radę nie tylko z tymi schodami,a jak myślicie w jakim okresie czasowym po zabiegu jest nadzieja na wyjazd ,zabieg mam końcem maja.
blondi pisze:Dzi ,dziękuje ,proszę o jakieś dodatkowe szczegóły tego sanatorium...wiesz zabiegi itd.
Słoneczko myślę że damy sobie radę nie tylko z tymi schodami,a jak myślicie w jakim okresie czasowym po zabiegu jest nadzieja na wyjazd ,zabieg mam końcem maja.
Jeśli mogę się dołączyć do dyskusji na temat ośrodków w Iwoniczu ,to z ostatnich informacji , które posiadam od Kuracjusza przebywającego w Białym Orle ( przełom marca i kwietnia 2013) są porażające .
Miałem uzupełnić informacje n.t. kapeli góralskich, które można wynająć do obsługi imprez i domowych uroczystości na terenie całego kraju. Bardzo chętnie w swoim regionie uprzyjemniają spotkania w plenerze. Na ogniskach stwarzają specyficzną
atmosferę, pełną anegdot, dowcipów. Dużo góralskich przyśpiewek. Myślę, że wielu z nas było na tego typu spotkaniach.
I doda coś od siebie .