Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Nocne moi Kochani jestem z kawą jak zwykle czekam na chętnych do wspólnego jej wypicia za 10 dni......rozpoczynam kurację jak ten czas leci........
Cześć Gadulińscy.Popatrzcie jak ten świat jest cudnie stworzony Nie ma próżni.Adelka dzisiaj szła o 5 lulu a wieśniaczka budziła się aby podjąć wyzwania dnia codziennego
Elu, masz rację, równowaga musi być, toteż jedni pracują, by inni mogli sie urlopować. ale mam nadzieję,ze i Ty zasłuzyłas na urlop nie wolno pracowac całe wakacje, to nie wypada wręcz
Ale nie da się posiedzieć na piasku słuchając szumu morza
No wyobraźnię Adelko masz niezłą....ciekawe jak usłyszysz ten szum morza między wrzaskami dzieci i takimi samymi mamuś i babć na nie
Ja jeszcze mam taką miejscówkę gdzie tłumów nie ma i da się ten szum fal usłyszeć,ale póki co nad morze się nie wybieram z własnej nieprzymuszonej woli.