HANYSY SE TU GODAJOM

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: HANYSY SE TU GODAJOM

Post autor: forumowicz »

Stokrotko! Podpisuję się pod tym, co napisałaś wyżej obiema rękami. Mnie też śląska gwara razi, chociaż moi Dziadkowie "ino godali". Ja dorastałam w innym środowisku, więc nawet nie mam tzw. akcentu śląskiego. Poza Śląskiem mało kto pozna, że jestem stąd. Ale skoro nasza "godka" jest tak lubiana i atrakcyjna dla Goroli.... to czymu niy dać im trocha radości? :)
Awatar użytkownika
+alicja+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 sty 2015 00:03
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: +alicja+ »

Stokrotka, Cierpliwa, Chetny.... ,,godejcie,, bo czytac Was to przyjemnosc :serce:

balam w Szczawnicy w jednym pokoju z Gornoslazaczka i Goralka, uciechy mialam co niemiara jak ze soba rozmawialy...czesto pielegniarka przychodzila nas upominac , ze za glosno, tak sie usmialam.... :D ale milo wspominam i kontakt mamy do dzis. :D
forumowicz

Kochani Ludkowie! Kożdego roku w Zabrzu wybiyrali Ślonzoka Roku w konkursie ślonskiej godki "Po naszymu czyli po ślonsku". Jak sie znojdziecie takie strony w Guglach, to tam som fajne wystympy ludzi, kerzy godajom gwarom. Niy wiym, co bydzie w tym roku, bo nie znodłach nikaj zapowiedzi. Te linki, co podoł Chetny u mie niy działajom :cry: Kończa, bo jest tak gorko, że niy wiym z czego mom sie seblyc :lol: Niy chce mi sie ani godać ani mówić. Kusiki :P
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

U mie tyż pisnicki groły. Bo chetny pogroł po ślunsku.
forumowicz

no toż niy wiym, czymu jo niy umia tego łobejrzeć :cry: Za to mom nagrano we telefonie łorkiestra górniczo z Barbórki 2015. Piyknie grali "Poszła Karolinka" i inne szlagry. Aż nogi same skokały :D
forumowicz

stringi po naszymu to nici w rzici :oops: , niy wiysz tego? Beztóż ciynżko ślatujom przy skokaniu ;)
forumowicz

to byś sie musioł podczołgać :lol: jak żeś taki ciekawy :roll:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Cici ryci -nici w rzyci ! ni mocie o czym pisać ino o rzyci :lol: :lol: :lol:
Rzyć jak rzyć -kożdy jom mo .Jedyn większo inkszy mniejszo :o
Nojważniejsze że klara nie blinduje i lekszy nom się dycho ;)
:kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Stokrotko, gwoli ścisłości wątek dotyczył stringów a nie ....przedłużenia pleców :?
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

cierpliwa pisze:Stokrotko, gwoli ścisłości wątek dotyczył stringów a nie ....przedłużenia pleców :?
Przecież wiem :o -ale jak było z humorem to z humorem wątek "pociągnęłam" dalej.
ODPOWIEDZ