Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pytanie odnośnie zwrotów ,jak już powiedzą nam ,że np mamy taki wyjazd za 3,4 dni to czy trzeba jechać po oryginał skierowania do NFZ czy prześlą go już do danego ośrodka bo raczej do pacjenta to już poczta się nie wyrobi jak to wygląda ?
Kochani dziękuję Wszystkim i Każdemu z osobna za gratulacje,życzenia i miłe słowa ,to tak miło na serduchu .
Jesteście jak wielka rodzina tacy pomocni .Dziękuję,że jesteście.
Wieniu,moje gratulacje!
Wreszcie Nasza Forumowiczka wydzwoniła i dostała to co chciała.
Byłam w MSW w Kołobrzegu,ale zimową porą.
Pobyt wspominam bardzo miło.
Tobie życzę wspaniałej letniej kuracji w kołobrzeskim kurorcie.
Wieniu,wreszcie BINGO!!!!!Gratuluję Tobie tego Kołobrzegu i cieszę się razem z Tobą.Życzę super pogody,trafionych i skutecznych zabiegów,no i oczywiście wspaniałego towarzystwa
Aniu dziękuję cieszę się bardzo martwi mnie tylko sprawa biletów bo termin wakacyjny,ąle jutro wszystko się wyjasni bo muszę odebrac skierowanie na Batorego.
Gratulacje Wienia w końcu Twoje marzenia się spełniły , Kołobrzeg , lato , morze czego chcieć więcej . Udanego pobytu trafionych zabiegów , fajnego towarzystwa , 3 dni na spakowanie to iście ekspresowe tempo
Gumisiu dziękuję Z pakowaniem dam radę,kwestia tylko ogarnięcia tego wszystkiego,żeby pozałatwiać sprawy przed wyjazdem i niczego nie zapomnieć.
Chodzę dzisiaj jak na doalaczach.