NOCNE GADANIE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Re: NOCNE GADANIE

Post autor: asiulek »

Witam Kochane Mareczki, u mnie AWARIA :evil: po tych deszczach i wiatrach :twisted: ale chyba wszystko wraca do normy, prąd jest :D , uciekam teraz, dziś czeka mnie smutna uroczystość :( będę potem, ściskam Was :serce:
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

Dzień dobry Całodobowe Gadułki :kwiat:
U mnie wczoraj żadnych ekstremalnych wybryków pogodowych nie było, grzeczny deszcz , ale internet też mulił :roll:
Udanego 13go ;)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

A ja Was pozdrawiam trzeci dzieñ błogiego lenistwa :D jeszcze tylko kawunia i dalszy ciąg zwiedzania :)
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

eluunia pisze:A ja Was pozdrawiam trzeci dzieñ błogiego lenistwa :D jeszcze tylko kawunia i dalszy ciąg zwiedzania :)
Najlepszego Szczęściaro :serce: :D :kwiat:
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Eluniu :kwiat: wnioskując z szerokiego uśmiechu, bawisz się cudownie :) udanego dalszego zwiedzania :!: :kwiat:
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

witam prawie w południe, dobrze, że Asia sie objawiła, bo był lekki niepokój- zaspała na poranna kawę? Niemozliwe i faktycznie- awaria poburzowa, a mnie nadal omijają burze i ulewy, gorąco i duszno, ale u tu tak jest- mieszkam w takim miejscu Roztocza, otocznego górkami i pagórkami, że nie docieraja tu wichury i podobne świństwa, poza tym to najbardziej nasłonecznione- ponoć- miejsce w Polsce, no i- ponoć- dobrzy ludkowie tu zyją, więc... mieszkamy sobie jak u pana boga za piecem, czy w ogródku :lol: :kwiat:
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Celinko :kwiat: takie miłe i kuszące wizje roztaczasz :) że nabieram chęci zwiedzenia Roztocza :D dawno nie byłam i w ogóle mało je znam :? a jeszcze teraz, pół roku temu moja koleżanka przeniosła się w pobliże Ciebie - do Zamościa :) i namawia mnie na odwiedziny :lol:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09

Post autor: Fionka »

Adelko to wyruszymy razem.Ja mojej Kryni obiecuję że się pojawię od 3 lat :shock:
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

:lol: :lol: :lol: tylko kiedy Elu, ja mam teraz takie zamieszanie :shock: Ty zresztą chyba też :lol: :lol: po za tym czekam co mi NFZ zgotuje :? a w zimie to chyba nie chcę jechać :? :lol:
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: Celinka52 »

Adelko, Elu, miłe nocne Gaduły, tak Was polubilam, ze juz zapraszałabym, ale wyjeżdżam. ale po 10 sierpnia, gdy wrócę z kurortów, zapraszam Serdecznie. Urlop mam do konca sierpnia, obwiozę, pokażę, na pewno Wam sie spodoba a i wikt i ,, nocunek ,, mogę zagwarantować, ode mnie do Zamościa ,, rzut beretem ,, ale nie tylko Zamość wart odwiedzenia. Zapraszam. :kwiat:
ODPOWIEDZ