Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam przemiłą Ekipę śniadaniową.
Kurcze tak dobrze się spało, że zaspałam, więc nawet nie mam czasu poczytać, plusiki jak wrócę.
Bawcie się dobrze, miłego dnia
Witam ekipę,
ja już kawkę popijam i ostrzę ząbki na jajecznicę z kurkami.
Nie wytrzymałam wczoraj w domu i po powrocie, mimo deszczu, wpadłam do lasu. Efektem były dwa kosze prawdziwków i kurek
Wyszło kilka słoiczków marynaty, jedna suszarka i patelnia kurek. No i jedna patelnia usmażonych grzybków z cebulką.