Ja dziś w końcu wypożyczyłam " Dziewczynę z pociągu " . Obecnie jestem w trakcie czytania 750 szt książki- " Błędne siostry", czyta się nieźle. zobaczymy ...
Czytacie książki?
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Czytacie książki?
Ja dziś w końcu wypożyczyłam " Dziewczynę z pociągu " . Obecnie jestem w trakcie czytania 750 szt książki- " Błędne siostry", czyta się nieźle. zobaczymy ...
-
forumowicz
Ostatnio są problemy z wypożyczaniem , zmieniono program komputerowy, a on na tą chwilę nie pozwala na zamówienie online.
- tanganika
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 01 lis 2013 10:48
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 1 raz
Obecnie szukam Czarodziejki jezior Katarzyny Enerlich. Polecam serię jej autorstwa " Prowincja pełna.... marzeń, gwiazd, słońca, smaków, czarów, szeptów, snów". Urokliwe opowieści w warmii i mazur, z watkami sensacyjnymi, historycznymi, kulturowymi. Czyta się jednym tchem.
-
mary jo
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 mar 2015 22:05
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 1
Ja ostatnio "Ruiny przeszłości" Chris Bohjalian,taka sobie.Podobno lepsze są "Zamki na piasku".Sprawdzę kiedyś
Skończyłam też "Dygot" Jakuba Małeckiego.Czekałam i warto.Młody autor,podobno obiecujący.Mnie się podoba.
No i czytam "Ścieżki północy" Richarda Flanagana.O książce same achy i ochy słyszę,musiałam sprawdzić
A na deser czytam nową trylogię Ałbeny Grabowskiej "Alicja w krainie czasów" t.1 "Czas zaklęty".Super
- Lewek
- Przyjaciel forum

Enerlich polecał Sztani - wyczytałam wszystkie dostępne jej książki w mojej bibliotece - fajnie się czyta. czekam na kolejnetanganika pisze:polecam Dziewczynę z pociągu, trzyma w napięciu.
Obecnie szukam Czarodziejki jezior Katarzyny Enerlich. Polecam serię jej autorstwa " Prowincja pełna.... marzeń, gwiazd, słońca, smaków, czarów, szeptów, snów". Urokliwe opowieści w warmii i mazur, z watkami sensacyjnymi, historycznymi, kulturowymi. Czyta się jednym tchem.
- Lewek
- Przyjaciel forum

- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6