witaj wklejam co już napisałem wcześniej o Przrzeczynie ( ja bylem w Przerzeczynie w 2008 zima i faktycznie dziura jakich mało jedna droga 4 sklepy kościół cmentarz szkołą aaaaaaaa jest gdzie potańczyć o ile lokal jeszcze jest otwarty po za tym to cisza jak na pustyni Basen jest ładny zabiegi tez fajne stołówka wolno stojąca na górce ale spacerek zawsze zdrowotny moja rada zaraz po przyjezdzie zorganizować się w paczkę jak myśmy zrobili i pomimo zimy zorganizowaliśmy sobie sami w 6 osób 3 razy ognisko z kiełbaskami przy piweczku . O ile pamiętam około 3 km jest biedronka . Najgorsze warunki mieszkaniowe są w AKACJI gdzie są wszystkie zabiegi na 2 piętro nawet o kulach muszą wchodzić niepełnosprawni ale to pikuś pokoje z epoki średniowiecza niestety

. Znajomi mieszkali w CISIE tam warunki dobre po remoncie . Jeszcze sprawa jedzenia kuchnia gotuje smacznie choc potrawy bardzo ciekawe kombinacje potraw

pozdrawiam ciepło i życzę słonecznego pobytu ) Jeśli chodzi o internet to niema tam dostępu , jeśli chodzi o łazienki w CISIE niema ich w pokojach tylko na piętrach za telewizor trzeba dodatkowo płacić , jeśli chodzi o basen jest i to ładny wiec można zabrać czepek życzę słoneczka fajnego towarzystwa zabawy na parkiecie zdrowia ZIGI