Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzien dobry Asiu i wszyscy, którzy juz wstali w ten niedzielny poranek. Miłego dnia, kawa konieczna- szaro, mokro, ponuro. ale w sercu i tak maj Miłego dnia.
Przegląd wszelakiej maści kosmetyków....i zapewne wycieczka do ros........na mnie czeka na pewno jakiś pachnący prezent sobie sprawię....na poprawę humoru
asiulek pisze:Przegląd wszelakiej maści kosmetyków....i zapewne wycieczka do ros........na mnie czeka na pewno jakiś pachnący prezent sobie sprawię....na poprawę humoru
Asiu, obowiązkowo, w kurortach masz odpoczywać, relaksowac się i .... pachnieć
Miłej niedzieli życzę.Podróżniczką efektywnego pakowania.Rudasku, Princusiu wypijcie soczek i za mnie. Królewno z W-wy przez miasto wókniarzy było by bliżej
Witam Nocne Te spijające soczki i wypoczywające,Te na działeczkach,Pracusiów i Tych którzy testują swoje walizy siadając na...nich Pozdrawiam Serdecznie i Buziole Przesyłam
Dobry wieczór Nocne Mareczki, udało mi sie wreszcie zapakowac walichę. ale sama juz nie wiem, podpowiedzcie mi wytrawn kuracjuszki- 8 par butów to mało, dużo, czy w nornie ? Pytam poważnie, bo tyle mi sie wydało nieodzownych.