HANYSY SE TU GODAJOM

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: HANYSY SE TU GODAJOM

Post autor: forumowicz »

co tukej tako cisza? Chetny poszoł montować kuklok, abo nojlepij dwa, bo niy wiy, jakie dugie nogi bydzie miała frelka, kero do niego przijdzie (w stringach abo cołkiem bez?) :shock:
Pozdrowiom Wos, kochane Hanysy i inne Gorole i życza smacznego łobiodu, tj. nudel zupy, rolad, kluzek i czerwonyj kapusty. A po połedniu kawa i zista :)
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Cierpliwa :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
forumowicz

Bóg Ci zapłać dobro kobiyto za te serduszka :kwiat: :serce: :kwiat: Jo tyż Wos lubia :serce:
forumowicz

Chetny, jak frelka bydzie długo na meter łoziemdziesiont (180cm) to bawidło bydzie tam, kaj paszczydło, a ucieszadło tam, kaj bawidło :lol: :lol: :lol:
A paszczydło - niespodzianka. Jo Ci radza, przyrychtuj sie tytka, bo może sie przidać :o :shock:
forumowicz

Może jeszcze połoglondać ....znaczki :shock: To tytka może trocha zawodzać :(
forumowicz

mosz na myśli malinki bele kaj? No ja, przed łonaczyniym ich nie bydzie :oops:
forumowicz

Chętny, mosz recht, "tam" to niy jest bele kaj :oops: Myśla, żeś niy jest ino chętny ale i robotny :shock:
forumowicz

Chętny, robotny i wyzgierny :lol: Tak mi sie zdowo, że mosz szczynście do Gorolek i jakoś Cie zaprosiła, cobyś "spoczął na ............" :lol: :oops: :lol:
Niy, niy na mym......., na jeji. :x
forumowicz

chetny, lepij, coby rajza do dochtora do Piekar niy skończyła sie śniodaniym. :cry: Musza trocha porajzować w te "świynte" miejsce, cobych we Iwoniczu była w formie :D A dochtór wcale niy musi być piykny. Mo być skuteczny i dobry. Mój na szczynście mo trzi w jednym :lol:
Ostatnio zmieniony 25 lip 2016 19:23 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
forumowicz

na kolanach to jo już downo niy klynkom. Innych rzeczy na kolanach tyż niy robia. Aż tak mocno mie nie szczyko, bych niy mogła tańcować :lol: Łobejrzymy, jaki "dansior" mi sie trefi :?: :oops:
ODPOWIEDZ