Gołdap wyjazd 31.07.16

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
malinazolsztyna
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 mar 2016 18:54
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Gołdap wyjazd 31.07.16

Post autor: malinazolsztyna »

Iza123,aga222,ryszardzik,marcin,ja wracam z Goldapi w ta sobote(bede tam tylko pare dni)Jesli macie jakies pytania to na miejscu moge sprawdzic i odpowiedziec.
marcinstalmirski80
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 lip 2016 19:52
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: marcinstalmirski80 »

Witam Pani Izo wysłałem na pocztę swój nr.telefonu ponieważ na ten podany przez Panią nie udało mi się dodzwonić :D Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia :D
marcinstalmirski80
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

malinazolsztyna pisze:Iza123,aga222,ryszardzik,marcin,ja wracam z Goldapi w ta sobote(bede tam tylko pare dni)Jesli macie jakies pytania to na miejscu moge sprawdzic i odpowiedziec.
Będę wdzięczny za każdy przekazany szczegół :D Pierwszy wyjazd i tyle nie wiadomych hehehe
mmaarriioo
Na forum od: 25 kwie 2016 16:03
Oddział NFZ: Podlaski

Post autor: mmaarriioo »

witam was wszystkich mam pytanie do tych co jada 31 lipca a o której planujecie przyjazd ??? :?: :?: :?:
marcinstalmirski80
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

mmaarriioo pisze:witam was wszystkich mam pytanie do tych co jada 31 lipca a o której planujecie przyjazd ??? :?: :?: :?:
Myślę że jak najszybciej,by mieć czas na aklimatyzację :)
ODPOWIEDZ