Granit Szklarska Poręba

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Granit Szklarska Poręba

Post autor: forumowicz »

Dzięki Atinko :kwiat: w Szklarskiej nie byłam, a jeżeli Ty znasz tamte klimaty, to napisz coś więcej. Pozdrawiam Ciebie :serce: i Bruneta :kwiat:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 161 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Ruda nie znam ...mam niepisana zasadę biorę w ciemno :lol:góry mi wszystko rekompensują
Dziękuję za pozdrowienia i wzajemnie :)
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

Ruda jedz :!: 8-) jest cudnie o każdej porze roku ,na pewno nie będziesz się nudzić :!: czas wolny organizowany :!: wycieczki :) basen,tańce,kręgle.

jak chcesz możemy pogadusiać przez tel.-podam nr. na pw

Pozdrawiam Bunia
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Zgadzam się Dziewczyny z Wami to jedno z najpiękniejszych miejsc. .okolice te dalsze i bliższe szkoda gadać :) .Górki w miarę łagodne dla każdego i ten sierpień . Ruda nad czym tu się zastanawiać . Chyba troszkę grymasisz :) ;)
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Zgadzam się Dziewczyny z Wami to jedno z najpiękniejszych miejsc. .okolice te dalsze i bliższe szkoda gadać :) .Górki w miarę łagodne dla każdego i ten sierpień . Ruda nad czym tu się zastanawiać . Chyba troszkę grymasisz :) ;) Byłem w Szlarskiej ( Jagniątków) i okolicach 2 lata temu i jeśli czas i zdrowie pozwoli wrócę w przyszłym roku na pewno :) Jedz . sorry ,że post się powielił :(
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

dmpl90 pozwolę sobie zapytać co Ty nazywasz plotkarstwem? Czyżby wyrażenie swojej opinii o sanatorium w którym się było to jest plotkarstwo???? Cóż ja myślałam , że ten dział w tym forum ku temu służy. Nie plotkować tylko poinformować innych kuracjuszy wybierających się do sanatorium czego mogą się na miejscu spodziewać i jak się przygotować na pobyt. Pisanie czegoś w sekrecie mija się z celem. A może to ja źle odbieram sens FORUM :? :?
Awatar użytkownika
lawenda
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 cze 2014 15:01
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 44 razy
Podziękowano: 59 razy

Post autor: lawenda »

Witam. :kwiat:

Zgadzam się z Anią w kwestii pisania na priw. Jeśli było tak źle, to tym bardziej dmpl90 powinien się wypowiedzieć na forum, aby inni mogli sami zdecydować, czy chcą tam pojechać, czy też nie. Ja nie wypowiadałam się w kwestii bazy zabiegowej, bo byłam tam dość dawno, w 2008r. i 2010r. I od tamtej pory mogło się wiele zmienić. Jeśli chodzi o zabiegi, to miałam: ćwiczenia indywidualne, gimnastykę w basenie, czterokomorówkę, masaż klasyczny, masaż podwodny, interdynamik i oczywiście (jak wszyscy) gimnastykę grupową. Z zabiegów byłam zadowolona. Jedyna rzecz na minus to zbyt mało surówek do obiadu, wszystko pozostałe było ok.

Pozdrawiam i zapraszam dmpl90 do podzielenia się swoimi spostrzeżeniami z pobytu. :kwiat:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

dmpl90 pisze:Dzień dobry :-)
Jak wspomniałem admin i niezrozmiałe dla mnie zasady tego forum nie pozwalają mi na wiadomości priv....
Jest to raczej kwestia techniczna niż w temacie wątku, ale pozwolę sobie napisać, że dmpl90 ma pełne uprawnienia do pisania PW. Zasady zaś są opisane w regulaminach.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Rudzielcu -JEDZIESZ, bo jak nie to zapakuję Cię w paczkę i wyślę ale najpierw soczkiem napoję i mineralnej nie zostawię :lol:
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2014 05:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: sabe50 »

dmpl90 pisze:Dzień dobry :-)
Jak wspomniałem admin i niezrozmiałe dla mnie zasady tego forum nie pozwalają mi na wiadomości priv. W maju wróciłem z Granitu. Jezeli interesuje Cie merytoryczna opinia zinicjuj inny np. email kontakt.
Pozdrawiam i przepraszam ze ogólne " plotkarstwo" nie jest moim priorytetem
widzisz kolego - na początku trzeba trochę poczytać jakie są zasady na NS a nie od razu *walić* jakie to tutaj panują zasady - na początku pisałeś 'głupie' - teraz 'niezrozumiałe zasady* - proszę, proszę, co za zmiana - nie wymiękaj, trzymaj fason
ODPOWIEDZ