Słonko nie ma mowy nie będe spała z żadnymi mechatymi zwierzakami brrrrrrrrrrrr
nasze zwierzeta
-
forumowicz
Re: nasze zwierzeta
Słonko nie ma mowy nie będe spała z żadnymi mechatymi zwierzakami brrrrrrrrrrrr
-
forumowicz
Jeszcze czego chciała byśSloneczko pisze:Kruszynkonie ma sprawy........ śpisz ze mną
![]()
![]()
Jeśli wogóle będę spała to tylko z pewnym przystojniaczkiem ,mężczyzną gwoli jasności
-
forumowicz
AdelaAdela pisze:Kochając, z góry skazujemy się na cierpienie, ale czy warto żyć bez uczuć ?
-
forumowicz
Ok Ty z kotem i psemSloneczko pisze:U nas nie ma takiego urządzenia
![]()
No chyba, ze spędzimy noc ....... u kolegi![]()
Ale on ma psa.... i kota też
-
forumowicz
Sztani to jest nas dwóch zapłakanychsztani pisze:pierwszy dzień bez pieska i spaceru od lat . Posłanie ,miski wszystko jak było a ja płaczę jak dziecko .
decyzja zapadła na miejscu to co zobaczyłem po podaniu ""głupiego Jasia ""przeraziło mnie .
Teraz biega sobie za ""Tęczową Bramą""I Pewnie jest szczęśliwy bo uwolnił się od cierpienia .
Co takie stworzenie potrafi zrobić z człowiekiem ,zastanawiam się czy to pies czy my bardziej się do siebie przywiązujemy ?
Wczoraj weterynarz prosił żonę żeby nie patrzyła i dobrze zrobił bo tak jak piszesz po "głupim Jaśku" widok był mało przyjemny ,jelita zareagowały ...okropne
Ale cieszę się że mogłem przy Niej być i choć była już wcześniej ślepa to jednak patrzyła na mnie a ja nie przestawałem jej głaskać po główce
I tak jak kiedyś pisałem nie był to pies moich marzeń ,to jednak tyle lat była obecna .Tak na prawdę chyba dopiero gdy tracimy coś bliskiego w życiu ,wtedy uzmysławiamy sobie jak bardzo kochaliśmy tak jak w tym przypadku niewinne stworzenie
Sztani Trzymaj się